Call4Service
+421-2-49205800
Kontaktný formulár
Newsletter
Stage Automatizácia

Automatizácia značky Jungheinrich

So skladom, ktorého komponenty sú vzájomne zohraté, sa úspech dostaví automaticky.

V digitalizovanom svete, v ktorom sa všetko neustále zrýchľuje a tempo pohybu tovaru neustále stúpa, rozhoduje o úspechu to, či komponenty vášho skladu vzájomne ladia. Totižto iba ak všetky oblasti vzájomne harmonicky spolupracujú a spoločne zabezpečujú plynulý pohyb, dokážete flexibilne a efektívne reagovať na každú výzvu vášho obchodu. Ako váš partner automatizácie pre vás vytvoríme individuálne riešenie a budeme vás z pozície hlavného dodávateľa komplexných riešení sprevádzať krok po kroku, od plánovania cez servis až po skladový systém, ktorý bude nadchýnať tak dnes, ako aj v budúcnosti, fantastickým výkonom.

Content STC2B1A

Zamerané na naše nové vysokovýkonné skladové zariadenie.

Jungheinrich STC 2B1A – celosvetovo najvýkonnejší regálový zakladač svojej triedy.

Prvý regálový zakladač na drobné súčiastky vyvinutý spoločnosťou Jungheinrich zabezpečí svojimi výkonovými parametrami „Best-in-Class“ (najlepšie vo svojej triede), inteligentným energetickým manažmentom a najnižším vodorovným dojazdom vo svojej triede maximálnu efektivitu vo vašom automatizovanom sklade drobných súčiastok.

ZISTITE VIAC

Content Automation Trenner

Všetko, čo je potrebné na perfektne zohraté automatizačné riešenie.

Content Automatizácia (4)

Flexibilita je základomtrvalo udržateľného výkonu.

Pre tanečníkov rozvíjajúceho sa súboru patrí to isté ako pre jednotlivé zložky výkonného automatizačného riešenia využiteľného aj v budúcnosti: Súbor aj automatizačné riešenie by mali byť pohyblivé, aby dokázali flexibilne a efektívne udržať každé tempo a prispôsobiť sa každej zmene rytmu. Preto vám poskytujeme – s ohľadom na vaše individuálne potreby – manuálne, čiastočne automatizované a plnoautomatizované oblasti, ktoré sú natoľko vzájomne zohrané, že budete vďaka nim vedieť flexibilne reagovať na každú výzvu toku tovarov. Na sezónne špičky, ako aj na kolísania dopytu alebo budúci rast. Už vopred totižto naplánujeme aj možnosť bezproblémového rozšírenia a prispôsobenia vášho zariadenia. Aby ste boli vždy flexibilní, efektívne využívali zdroje a mohli profitovať z trvalej produktivity.

Content Automatizácia (1)

Rozhodujúca je absolútna dôverav partnera.

Partnerovi automatizácie by ste mali vedieť dôverovať rovnako, ako svojmu tanečnému partnerovi, aby ste svoje investície a aj seba samého zverili do dobrých rúk. Na nás ako partnera a hlavného dodávateľa komplexných riešení sa môžete spoľahnúť už od začiatku. Podporíme vás totižto nielen našimi desaťročia dlhými skúsenosťami v intralogistike, ale tiež vám ponúkneme aj poradenské služby a výrobnú kompetentnosť z jednej ruky. Pomocou správnej zostavy produktov pre vás zinscenujeme individuálne zohratý systém, ktorý zohľadní všetky procesné kroky a rozhrania od príjmu až po výdaj tovaru. Od začiatku projektu budete mať k dispozícii osobného kontaktného partnera, ktorý bude koordinovať všetky oblasti a ktorý sa vždy postará o efektívny priebeh a časovo presnú realizáciu každého procesného kroku. Pomocou rozsiahlej kompetentnosti v oblasti poskytovania riešení a nášho know-how vás budeme transparentne a účinne sprevádzať každou fázou vášho automatizačného projektu: od analýzy toku tovarov až po servis. Vďaka našej v odvetví jedinečnej a úzko prepojenej sieti služieb zákazníkom a kompetentnému servisu a podpore logistických systémov sme vám vždy nablízku a v prípade potreby vám tak vieme rýchlo pomôcť.

K automatizačnému riešeniu šitému na mieru sa môžete dopracovať už v 3 krokoch.

Zistite viac

Content Automatizácia (2)

V rukách skúseného režisérasa automatizácia premení na úspech.

V profesionálnom tanci ide rovnako ako v sklade o to, aby sa výkon pohyboval na udržateľnej úrovni alebo sa dokonca ešte zlepšil. Aby vaše individuálne zohraté zariadenie pracovalo dlhodobo výkonne, spájame už vo fáze plánovania inžinierske umenie s hospodárnosťou. Ako skúsený choreograf automatizácie transparentne odkrývame existujúce aj požadované skutočnosti, odhaľujeme optimalizačné potenciály a po zohľadnení všetkách hospodárskych, priestorových a iných rámcových podmienok pre vás prichádzame s perfektným riešením. Spolu s množstvo zákazníkov z najrôznejších odvetví na celom svete sme už oslávili premiéru ich zladeného automatizačného riešenia a podporili ich v trvalom raste efektivity a zlepšení ich konkurenčnej výhody.

Content Automatizácia (3)

Oslávte úspešné premiéryvďaka pokrokovej technike.

Aj pokrokový skladový systém musí byť tak ako tanečný súbor neustále pripravený na nové podmienky. Požiadavky publika sa totižto menia rovnako rýchlo, ako požiadavky vašich zákazníkov a spotrebiteľov. Intenzívne investujeme do výskumu a vývoja, aby ste mohli pomocou príslušne flexibilného a pokrokového automatizačného riešenia úspešne osláviť premiéru. Neustále rozširujeme naše portfólio, aby sme v skladoch mohli predstaviť výkonné a prepojené nové alebo optimalizované technológie. To platí tak pre nové zariadenia, ako aj pre modernizáciu alebo rozširovanie existujúcich zariadení na celom svete.
Náš súčasný súbor automatizačnej techniky siaha od prepravných systémov bez vodiča a prepravnej techniky cez automatizované sklady drobných súčiastok a paletové sklady až po hviezdu nášho umeleckého súboru, náš pokrokový systém manažmentu skladu (Warehouse Management System), Jungheinrich WMS. Všetko, čo je potrebné na perfektne zohraté automatizačné riešenie, vám z pozície hlavného dodávateľa komplexných riešení dodáme a integrujeme priamo z jednej ruky.
 

Content Automation Trenner1

Ďalšie informácie o automatizácii.

Objavte našu rozsiahlu ponuku.

Jungheinrich ako poskytovateľ systémových riešení
Plánovanie, realizácia, servis a podpora
Automatizačné komponenty
Automatické skladové systémy
Automatické vychystávanie a paletizácia

Úspešné automatizačné projekty.

Referencie: Automatické skladové systémy

Referencie: Automatické zdvižné vozíky

Content Automatizačný proces (2)

Vzájomný súhra, perfektný súlad.

Digitalizácia a prepojenie značky Jungheinrich.

Ako vedúci poskytovateľ systémových riešení pre inteligentné intralogistické riešenia vám ponúkame nielen vzájomne zohranú automatizáciu z jednej ruky, ale aj všetko, čo sa týka digitalizácie a prepojenia vášho skladu. Pomocou digitálnych riešení sa postaráme o výnosné prepojenie vašich procesov a zaistíme tak vašu ziskovosť a využiteľnosť aj v budúcnosti.

Zistite viac

Máte záujem o ladiacu choreografiu pre váš sklad?

Nechajte si poradiť.

Stage Dividendy

Logistické systémy

Kontaktujte nás

Máte otázky?