Call4Service
+421-2-49205800
Kontaktný formulár
Newsletter
Fáza Migros-Verteilbetrieb Neuendorf AG
Sklad pre poprednú spoločnosť

V spoločnosti Migros MVN sa pri všetkých aktivitách spoliehame na naše vysokozdvižné vozíky a systémy paletových regálov

Spoločnosť Migros Verteilbetrieb Neuendorf AG dodáva celej skupine Migros nepotravinové a mrazené výrobky. Naše vysokozdvižné vozíky a regálové systémy zabezpečujú v ich novom nepotravinárskom sklade bezproblémovú prevádzku.

Migros – stelesnenie veľkosti

Migros je najväčší maloobchodný predajca vo Švajčiarsku. Súčasťou tejto podnikovej skupiny je aj spoločnosť Migros Verteilbetrieb Neuendorf AG (MVN). Ide o popredné kompetenčné centrum podnikovej skupiny Migros pre logistiku nepotravinových a mrazených výrobkov. Ich služby pokrývajú všetko od skladovania až po montáž a prípravu tovaru, ako aj distribúciu. Podľa údajov z roku 2016 len samotné centrum MVN spracovalo viac ako 2 350 000 paliet ročne. Maximálny výstup tovaru za deň dosahoval v roku 2016 viac ako 13 200 paliet. 

Sklad, ktorý zásobuje celú podnikovú skupinu

Najdôležitejším spojovacím článkom v tomto logistickom reťazci je novootvorený nepotravinársky sklad na prípravu tovaru spolu s dopĺňaním skladových zásob. Poskytuje priestor na približne 40 000 paliet na piatich úrovniach. Podmienkou je každodenné a komplexné zásobovanie všetkých klientov v rámci podnikovej skupiny. Spoločnosť Migros MVN preto hľadala poskytovateľa, ktorý by jej dokázal ponúknuť komplexné riešenie a vybrala si nás. Objednali si kompletné portfólio vysokozdvižných vozíkov a regálových systémov vrátane poradenstva, plánovania a montáže v sklade. Okrem toho si vyžiadali aj naše služby po predaji na riešenie servisu a údržby.

Kľúč k vysokej kapacite

Nový regálový systém pozostáva výlučne z našich paletových regálov. Klienti sú ohromení ponúkanou kvalitou, bezpečnosťou, univerzálnymi možnosťami použitia, ako aj praktickými skúsenosťami. Naše paletové regály si už viac ako 30 rokov nachádzajú uplatnenie v rôznych sférach. Ako europalety s prečnievaním dokážu uniesť palety s hmotnosťou až 1 000 kg. Ich statika zodpovedá európskym normám pre paletové regály EN 15512. Taktiež spĺňajú všetky platné normy EN v iných oblastiach. Naši špecialisti postavili v sklade MVN 600 ton oceľových regálov. S našimi modernými vysokozdvižnými vozíkmi vzniká dokonale koordinovaná synergia.

Máte otázky?