Call4Service
+421-2-49205800
Kontaktný formulár
Newsletter
Stage Bezpečnosť
Bezpecnostne riesenia pre vas sklad

360-stupnova ochrana znacky Jungheinrich

Skladové priestory nie sú žiadne detské ihrisko. No otázku bezpečnosti by mali spĺňať rovnako.


Potenciál ohrozenia v sklade je relatívne vysoký v dôsledku meniacej sa dynamiky a komplexnosti procesov. Už totižto nestačí chrániť jednotlivé nebezpečné oblasti – rozhodujúci je výhľad na celý sklad.
Ako rodinná spoločnosť a vedúci poskytovateľ riešení v oblasti intralogistiky máme naše oči doslova všade. Množstvo našich bezpečnostných a asistenčných systémov vám ponúka 360-stupňovú ochranu všetkých skladových oblastí. Tak sa staráme o to, aby bola pre vás v budúcnosti bezpečnosť skladu jednoduchou záležitosťou.


Content Bezpečnosť


 

Content Bezpečnosť 2a Majte o všetkom vždy prehľad.

Bezpečnosť všetkých skladových priestorov.
Naša 360-stupňová ochrana pokrýva všetkých päť rizikových oblastí v sklade. Pomocou bezpečnostných riešení značky Jungheinrich môžete ochrániť ľudí, tovary, skladové zariadenia, ako aj stroje a údaje. Naše viac ako 60-ročné odborné skúsenosti vám pomôžu včasne rozpoznať kritické situácie, znížiť riziko nehôd a zvýšiť skladovú bezpečnosť vo všetkých oblastiach. Pritom myslíme vždy na zachovanie miery vašej produktivity. Viac bezpečnosti totižto znamená aj vyššiu mieru kontroly nákladov a ochranu investícií.


Skontaktujte nás!


Content Bezpečnosť 3

1. Ochrana ľudí.

Pretože ochrana zdravia a života je to najdôležitejšie.
Môžete sa úplne spoľahnúť na náš komplexný bezpečnostný koncept. Na ochranu zamestnancov pred kolíziami s vysokozdvižnými vozíkmi v sklade alebo pred inými nehodami vám ponúkame množstvo typov vozíkov. Keďže nám záleží aj na zdraví vašich zamestnancov, zabezpečili sme aj ergonomickú koncepciu pracoviska. Aby mohli vodiči pracovať vždy bezpečne, ergonomicky a efektívne.

Content Bezpečnosť 8a Pretože nemôžete mať oči všade.

Identifikácia osôb značky Jungheinrich.
Cúvacia kamera Jungheinrich s identifikáciou osôb znižuje riziko kolízie cúvajúcimi vidlicovými vysokozdvižnými vozíkmi. Hneď ako sa v nebezpečnej oblasti nachádza osoba, spustí systém optické aj zvukové hlásenie.

Ďalšie informácie o ochrane osôb


Content Bezpečnosť 4

2. Ochrana tovaru.

Spoľahlivá ochrana cenných tovarov.
Vaše skladované tovary sú cennou komoditou. Pri ich správnej ochrane a súčasnom šetrení času a nákladov vám budú pomáhať naše rozmanité asistenčné systémy. Tým zabezpečíte nielen ochranu svojich tovarov a zamestnancov v sklade, ale aj produktivitu a bezpečnosť dodávok.

Content Bezpečnosť 9a Dobrá ochrana v každej zákrute.

Jungheinrich curveCONTROL.
Asistenčný systém vodiča curveCONTROL zvyšuje stabilitu vidlicového vysokozdvižného vozíka a zabezpečuje optimálnu bezpečnosť jazdy tak, že v prípade potreby v zákrute automaticky zníži rýchlosť.

Ďalšie informácie o ochrane tovarov


Content Bezpečnosť 5

3. Ochrana skladov a skladových zariadení.

Cielené predchádzanie rizikám v sklade.
Naše preventívne služby pomáhajú pri cielenom predchádzaní nebezpečenstvám v dôsledku poškodených skladových zariadení. Tak zostanú vaše procesy bezpečné a vaše investičné tovary chránené.

Content Bezpečnosť 10a Dávať pozor sa oplatí.

Inšpekcia regálu značky Jungheinrich.
Výročné kontroly našimi vlastnými aj certifikovanými regálovými inšpektormi zaručujú zvýšenie bezpečnosti vášho skladu a možnosti využitia úsporných potenciálov. Vďaka našim odborným znalostiam tak odhaľujeme dlhodobé a základné nedostatky, tieto vyhodnocujeme a v prípade potreby vymieňame poškodené regálové diely za originálne náhradné diely značky Jungheinrich.

Ďalšie informácie o ochrane skladov


Content Bezpečnosť 6

4. Ochrana strojov.

Aby dochádzalo k menšiemu počtu nehôd.
Funkciami obojručnej prevádzky a pravidelnou údržbou vás podporujeme pri minimalizácii vzniku nehôd vysokozdvižných vozíkov alebo s vysokozdvižnými vozíkmi, a zároveň vám pomáhame zabezpečiť ich dlhodobú dostupnosť. Tým chránime nielen vašich zamestnancov, ale tiež znižujeme úsilie vyvinuté na opravy či servis. Čo znamená aj nižšie náklady.

Content Bezpečnosť 11a Spoľahlivé zníženie nehodovosti vozíkov.

Snímač otrasov značky Jungheinrich.
So snímačom otrasov Jungheinrich chránite svoje vozíky, tovary a zamestnancov. Cenovo výhodný snímačový modul možno jednoducho zakúpiť ako dovybavenie, pričom zvukovo alebo vizuálne nahlasuje nárazy vozíka a nehody. Zhromaždené údaje navyše poskytujú cenné informácie na efektívnu minimalizáciu škôd v sklade.

Ďalšie informácie o ochrane strojov


Content Bezpečnosť 7

5. Ochrana osobných údajov.

Aby všetko zostalo tam, kde patrí.
V časoch narastajúcej digitalizácie a prepojenia patria riešenia týkajúce sa zabezpečenia proti výpadku alebo ochrana osobných údajov do každého bezpečnostného konceptu. Kladieme veľký dôraz na to, aby naše digitálne riešenia spĺňali najvyššie bezpečnostné nároky. Aby hakeri nemali ani najmenšiu šancu, nechávame naše softvérové a webové aplikácie certifikovať nezávislými odborníkmi. Vďaka tomu budú vaše cenné podnikové údaje a informácie efektívne chránené.

Content Bezpečnosť 12a Útočníci nebudú mať žiadnu šancu.

Jungheinrich ISM Online – certifikovaná bezpečnosť údajov.
Kompletná správa flotily Jungheinrich ISM Online vám umožňuje bezpečnú správu flotíl vysokozdvižných vozíkov nezávisle od ich veľkosti či zložitosti. Naša webová aplikácia bola podrobená rozsiahlym testom na ochranu pred kyberútokmi. Nezávislí experti potvrdili vysokú bezpečnostnú úroveň systému ISM Online.

Ďalšie informácie o ochrane údajov

Kto myslí na všetko,ten otázku bezpečnosti hravo zvládne.


Získajte rýchly prehľad o tom, ako vás naším komplexným prístupom podporujeme pri zvyšovaní bezpečnosti vášho skladu.


Ďalšie informácie

Content Bezpečnosť 7b

Máte otázky týkajúce sa bezpečnosti svojho skladu?

Stage Dividendy

Obchodné oddelenie

Kontaktujte nás

Máte otázky?