Call4Service
+421-2-49205800
Kontaktný formulár
Newsletter
Fáza Gasser
Digitalizácia manuálneho skladu

Skladové operácie bežia ako hodinky – so systémom na riadenie skladu

Gasser GmbH bol založený v roku 1989 so zámerom poskytovať služby pre zlievárne. Rýchlo si vybudoval vysokú úroveň odbornosti a špecializuje sa na vývoj, kontrolu kvality a opravu odliatkov. V rámci svojich prevádzok v Pfaffenhofene a Štajersku pôsobí predovšetkým v oblasti montáže vozidiel.

Jednoduchá a rýchla implementácia vysokej kvality

Spoločnosť Gasser mala záujem do svojich skladových prevádzok vniesť kvalitu a presnosť, a tak nás požiadali, aby sme v ich štajerskom sklade s 3000 skladovacími pozíciami zaviedli systém na riadenie skladu (WMS). My sme sa preto konzistentne sústredili na optimalizáciu procesov a zvyšovanie efektivity. Spoločnosť od nás požadovala presné prehľady zásob a kvalitatívne hodnotenia, ktoré sa mali stať podkladom pre fakturáciu za skladové služby. Snažili sme sa im poskytnúť rýchle a jednoduché riešenie s nasledujúcimi charakteristikami: Vyššia úroveň spoľahlivosti procesov a manažment zásob na úrovni skladovacích priestorov s množstevnou presnosťou, lepšou sledovateľnosťou a menším počtom nezrovnalostí v zásobách.

Konrad Gasser
Riaditeľ spoločnosti Gasser GmbH, Štajersko, Rakúsko

„Spoločnosť Jungheinrich vnímame ako partnera, ktorý je – podobne ako my – zárukou najvyššej kvality.“

Bezchybné riadenie skladu v reálnom čase

V záujme splnenia všetkých požiadaviek na optimalizáciu a modernizáciu skladu sa spoločnosť Gasser GmbH rozhodla pre náš softvér WMS série 2. Príručné terminály zabezpečujú, že sa optimalizačný potenciál, ktorý ponúka WMS, naplnil v plnom rozsahu. Taktiež sme zabezpečili označenie skladových lokalít. Toto inteligentné celkové riešenie umožňuje realizovať spoľahlivé, transparentné a efektívne riadenie skladu a vyhodnocovať pohyby zásob a čas ich prítomnosti na sklade.

Najlepšie vybavenie pre vynikajúcu prácu

„Keďže sa ukázalo, o koľko jednoduchšie a lepšie by bolo riadenie skladu so softvérovou podporou, rýchlo sme sa rozhodli pre riešenie od spoločnosti Jungheinrich,“ hovorí riaditeľ Konrad Gasser. „Systém WMS série 2 bol pre nás od začiatku optimálnym riešením, pretože je jednoduchý, cenovo výhodný, dá sa implementovať v priebehu niekoľkých týždňov a dokáže splniť naše individuálne požiadavky“, vysvetľuje.

Máte otázky?