Call4Service
+421-2-49205800
Kontaktný formulár
Newsletter
Stage Automatický paletový sklad
Efektívne skladovanie drobných súčiastok

Automatický sklad drobných súčiastok

V automatickom sklade drobných súčiastok (AKL) rozhodujú o jeho výkonnosti rýchlosť a presnosť pri súčasnej optimálnej energetickej efektivite. Regálový systém, softvér, pripojená dopravná technika a regálový zakladač ako ústredná časť celého zariadenia sú pritom perfektne zohrané. 

Efektívne skladovanie drobných súčiastok, ktoré má systém

Pomocou automatického skladu drobných súčiastok (AKL) značky Jungheinrich a nášho regálového zakladača ako jeho centrálnej časti dosiahnete optimálne hodnoty výkonu: krátke prístupové časy, vysoké nasadenie a optimálne využitie priestoru. Na základe toho možno váš automatický sklad drobných súčiastok individuálne dimenzovať v súlade s vlastnými požiadavkami. To systematicky vytvorí priestor pre nanajvýš priestorovo úsporné a vysokodynamické skladovanie drobných súčiastok v zásobníkoch, kartónoch alebo na policiach. Vyhotovenie sa pritom uskutočňuje v rámci aplikácií s jednoduchou alebo viacnásobnou hĺbkou, napríklad ako sklad náhradných dielov, vychystávací sklad, medzisklad alebo distribučný sklad.

Rýchlosťou k vysokému výkonu

Automatický sklad drobných súčiastok značky Jungheinrich dokáže plne využiť priestor až do výšky 25 m. Vaše tovary sú voliteľne uskladňované alebo vyskladňované na priečkových podložkách alebo policiach. O potrebnú rýchlosť pri uskladňovaní a vyskladňovaní sa postarajú naše regálové zakladače s jazdnými rýchlosťami až do 6 m/s a jazdným zrýchlením až do 5,3 m/s². Svoj výkon dokážu inteligentné vysokovýkonné zariadenia bez problémov podávať aj vo viaczmenovej prevádzke (24 hodín denne). Plnoautomatické a absolútne spoľahlivé.

Najlepšie riešenie pre vaše potreby 

Automatické sklady drobných súčiastok (AKL) sú také individuálne ako vaše požiadavky. V závislosti od mnohých faktorov tak dokážeme vyriešiť najrozličnejšie zadania. S cieľom nájdenia riešenia, ktoré by optimálne zodpovedalo vašim požiadavkám, budeme spolu s vami analyzovať vaše tovarové a prepravné štruktúry a pracovné procesy, na základe čoho vypracujeme vhodný skladový koncept pre vaše potreby.

Regálové zakladače najnovšej generácie 

Naše inteligentné regálové zakladače sa v automatických skladoch drobných súčiastok (AKL) postarajú o vysokú pracovnú rýchlosť a presnosť, ako aj vynikajúce výkonnostné hodnoty. Vďaka svojej dôslednej, ľahkej a inovatívnej konštrukcii s mimoriadne malým vodorovným dojazdom možno optimálne využiť disponibilný objem. Vznikajúca brzdná energia sa v zariadení ukladá do tzv. SuperCaps, aby sa v nasledovných zrýchľovacích procesoch dodala späť hnaciemu systému. Modulárny koncept konštrukcie navyše umožňuje flexibilné prispôsobenie zariadenia vašim individuálnym skladovým požiadavkám.


Máte otázky?