Call4Service
+421-2-49205800
Kontaktný formulár
Newsletter
Service_Technician_Action
Originálne náhradné diely

Dovybavenie/príslušenstvo

Nové bezpečnostné predpisy či zmena skladových a logistických procesov alebo zákonných predpisov často spôsobujú zmenu požiadaviek na vysokozdvižné vozíky a skladovú perifériu. Na obnovenie potrebného stavu často stačí už aj jednoduché voliteľné príslušenstvo. 

Stage Dividendy

Servis

Vaše výhody:

  • Kompetentnosť výrobcu
  • Široké produktové portfólio – vždy schopné plniť vaše individuálne požiadavky
  • Zvýšenie produktivity a bezpečnosti v sklade

Originálne dovybavenia značky Jungheinrich

Požiadavky na vysokozdvižný vozík sa často menia až v priebehu jeho životnosti. Dôvodom môže byť napr. zmena oblasti použitia vozíka či nové požiadavky v oblasti pracovnej bezpečnosti alebo zákonných predpisov. Aj zvyšovanie produktivity a efektivity sú často impulzmi na optimalizáciu a úpravu pracovných procesov.

V mnohých prípadoch pomôže už aj jednoduché dovybavenie k tomu, aby vysokozdvižné vozíky a sklady dokázali rýchlo a bez náročnej prestavby spĺňať aj nové požiadavky. Pri individuálnom dovybavení vám bude kedykoľvek k dispozícii kvalifikovaný servisný technik Jungheinrich, ktorý váš vozík alebo aj celú skladovú oblasť odborne dovybaví podľa vašich požiadaviek.

S originálnym dovybavením značky Jungheinrich vás budeme podporovať pri zdolávaní nových výziev a prispôsobovaní sa novým potrebám. 

Zistite viac o originálnom príslušenstve a dovybavení značky Jungheinrich. Skontaktujte sa s nami.

Lítiovo-iónové dovybavenie

Ako priekopník v odvetví intralogistiky s vlastným výskumom, vývojom a výrobou batérií vám spol. Jungheinrich ponúka kompletnú kompetentnosť v oblasti lítiovo-iónovej technológie z jednej ruky.
Teraz môžete svoj vysokozdvižný vozík prestaviť na lítiovo-iónové batérie, a tým predĺžiť prevádzkové časy vďaka najvyššej energetickej efektivite.

Naše lítiovo-iónové batérie ponúkajú enormnú energetickú efektivitu s dlhou životnosťou.

Ďalšie informácie



Máte otázky?