Call4Service
+421-2-49205800
Kontaktný formulár
Newsletter
Stage Poskytovateľ systémových riešení
Inteligentná intralogistika pre váš sklad

Skúsený poskytovateľ systémových riešení

Na základe rozsiahlych procesných vedomostí pre vás vyvinieme na mieru šitý logistický systém, a to nezávisle od stupňa automatizácie. Tak spoločne s vami pozdvihneme váš výkon a produktivitu na úplne novú úroveň.

Systematické zlepšenie efektivity a produktivity

Inteligentnú intralogistiku chápeme ako najlepšiu možnú súhru ľudí, strojov, softvéru a individuálnych skladových podmienok. Budete z toho profitovať, či už ste malý alebo stredne veľký podnik, prípadne globálna spoločnosť s komplexnými skladovými svetmi a vysokým stupňom automatizácie. Keď sa totižto k efektivite a produktivite pristupuje systematicky, tzn. s ohľadom na celkový systém, vznikajú úplne nové potenciály. Pritom nemusí nájdenie vhodného riešenia vždy spočívať iba v automatizácii. Systém tovarového a materiálového toku vo vašom sklade vám ušijeme na mieru: pomocou manuálnych, poloautomatizovaných alebo plnoautomatizovaných procesov – celkom podľa vašich potrieb.

Content Poskytovateľ systémových riešení Najlepšia značka v logistike

Najlepšie značka v oblasti logistike

Pri výbere „najlepšej značky v oblasti logistiky“ sa Jungheinrich nachádza celkom navrchu zoznamu.

"Automatizácia podnecuje efektivitu."

Prvotriedne skladové systémy vznikajú na báze partnerstva

Stavajte pri svojom projekte na vzťahu s kompetentným partnerom, trvalých konceptoch a inteligentnom riešení, ako aj prvotriednych službách a podpore. Na vašej ceste vám budeme vždy stáť po boku, od prvého poradenstva týkajúceho sa toku materiálu cez plánovanie logistiky a projektovanie až po realizáciu vášho zariadenia. Z pozície hlavného dodávateľa komplexných riešení vás pritom budeme sprevádzať prostredníctvom osobného kontaktného partnera, ktorý bude koordinovať všetky zúčastnené oblasti a ktorý si pre vás vždy zachová o všetkom prehľad. A aj po úspešnom dokončení projektu sa môžete spoľahnúť na náš rozsiahly popredajný program s hustou sieťou vlastných technikov zákazníckeho servisu po celom svete – aby vaše zariadenie mohlo byť trvalo úspešné a využiteľné aj v budúcnosti.

Kvalita a spoľahlivosť naprieč všetkými oblasťami

Jungheinrich disponuje celosvetovo jedinečnými skúsenosťami v otázke logistických systémov, ako aj rozsiahlym produktovým portfóliom. Od paletových vozíkov cez vysokoregálové zakladače až po regálové zakladače na drobné súčiastky a dopravnú techniku. Aby sme pritom dokázali zaručiť kvalitu a spoľahlivosť našich riešení, nevkladáme výrobu rozhodujúcich intralogistických komponentov a príslušných služieb do cudzích rúk. Tak vám môžeme poskytovať spoľahlivú, dlhodobú a nekompromisnú podporu pri dosahovaní vašich podnikateľských cieľov.

Automatizačné riešenia – individuálne ako váš vlastný sklad

V digitalizovanom svete, v ktorom sa všetko neustále zrýchľuje a tempo pohybu tovaru neustále stúpa, rozhoduje o úspechu to, či komponenty vášho skladu vzájomne ladia. Spoločne s vami pre vás nájdeme ten správny stupeň automatizácie, ako aj optimálne automatizačné komponenty. Z pozície partnera automatizácie vás budeme sprevádzať krok po kroku, a to od prvého nápadu cez uvedenie do prevádzky až po prípadné rozšírenia skladu a servis.

K automatizačnému riešeniu šitému na mieru sa môžete dopracovať už v 3 krokoch.

Zistite viac

Stage Projektové služby

Systematická cesta k vyššej efektivite.

Máte otázky?