Call4Service
+421-2-49205800
Kontaktný formulár
Newsletter
Stage Batérie & nabíjačky
Vždy nabité a prevádzkyschopné

Manažment energií

Servis batérií, náhradné batérie a servis nabíjačiek: Jungheinrich ponúka kompletné servisné výkony pre vaše elektrické vysokozdvižné vozíky. Tým zostane vaša skladová logistika trvalo v pohybe – a to nepretržite.

Elektricky poháňané vysokozdvižné vozíky musia byť neustále pod prúdom, aby sa v sklade mohlo hospodáriť nákladovo efektívne. Nato sme vyvinuli rozsiahly balíček služieb týkajúci sa elektrifikácie vášho vozového parku: od poskytnutia náhradných a nájomných batérií cez údržbové tipy a testovanie stavu kontrolou batérií až po ich údržbu. Servis nabíjačiek Jungheinrich zabezpečuje kontrolu a zaistenie funkčnosti vašich nabíjačiek, aby batérie počas nabíjania neutrpeli žiadne škody a mohli byť aj dlhodobo plne funkčné.

Vaše výhody:

  • Kompetentnosť výrobcu
  • Predĺženie životnosti vašich batérií a nabíjačiek
  • Zlepšenie bezpečnosti a výkonu vašich vozíkov

Servis nabíjačiek

Tiež máte radšej istotu?
Potom je pre vás náš bezpečnostný servis nabíjačiek batérií to správne riešenie!

Vďaka nášmu bezpečnostnému servisu budete v otázke dodržiavania predpisov bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci (BOZP) a predpisov profesijných združení (napr. DGUV predpis 68) vždy v bezpečí. Okrem technických kontrol totižto preberieme aj kontrolu a dodržiavanie kontrolných lehôt a všetky s tým spojené administratívne úkony.
Využite výhody našej funkčnej kontroly v súlade s DGUV predpisom 3 a VDE 0701/02:

  • Maximálna bezpečnosť všetkého obslužného personálu.
  • Včasné dodržanie všetkých predpisov.
  • Dlhodobá investičná bezpečnosť vozíka, batérie aj nabíjačky.
  • Kontrolný štítok.
  • Podrobný inšpekčný protokol.

U nás nájdete správnu nabíjačku pre svoju batériu.

Ďalšie informácie

Stage Nabíjacia technika

Servis batérií

Na trvalo stály výkon potrebujete správny zdroj energie. S nami stavíte na istotu. Či už pôjde o náhradné alebo nájomné batérie, prípadne otázky týkajúce sa starostlivosti o ne, u nás budete v dobrých rukách. V ponuke pre vás máme tie správne produkty, počnúc zistením stavu formou kontroly batérie cez jej vyčistenie až po jej pravidelnú údržbu.

Spol. Jungheinrich je pionierom v oblasti elektromobility. Presvedčte sa sami o vysokej kvalite a špičkovom výkone našich batérií.

Ďalšie informácie

Content Manažment energií

Poradenstvo v oblasti energií priamo na mieste

Na želanie pre vás jeden z našich kvalifikovaných expertov vytvorí energetický koncept na mieru vašim požiadavkám. 

S cieľom jednoduchého a efektívneho prestupu vašej flotily na naše lítiovo-iónové batérie a nabíjaciu techniku vám jeden z našich expertov v oblasti energií priamo u vás na mieste poskytne komplexné energetické poradenstvo na mieru pre vás. Toto zahŕňa analýzu skutočného stavu existujúcich systémov a procesov, ako aj vytvorenie energetických profilov a nabíjacích konceptov na optimalizáciu vašej celkovej energetickej bilancie. 


Individuálne poradenstvo

Plánovanie, projektovanie a realizácia: vo všetkých fázach realizácie sú vám tiež k dispozícii aj naši odborní poradcovia. Od dovybavenia jednotlivých vozíkov až po prestavenie celých vozíkových flotíl s medzinabíjaním vo viaczmennej prevádzke. Ponúkame vám vlastné individuálne riešenie. Profitujte z plnej energie našej lítiovo-iónovej technológie. Presvedčte sa sami. 

Radi vám poradíme



Máte otázky?