Call4Service
+421-2-49205800
Kontaktný formulár
Newsletter
Stage Technika na prepravu zásobníkov
Inteligentný stavebnicový systém

Technika na prepravu zásobníkov

Je kľúčom k inteligentnej skladovej automatizácii, vysokej dynamike a integratívnej tvorbe procesov: automatická technika na prepravu zásobníkov. V kombinácii so systémom Jungheinrich Warehouse Management System (WMS) tým svoj tok materiálov pozdvihnete na novú, vyššiu úroveň. 

Preprava zásobníkov, kartónov, políc a produktov do maximálne 50 kg

Maximálne nasadenie na rýchly tok materiálu: Technika na prepravu kartónov a zásobníkov s využiteľnosťou do budúcnosti udáva smer inovatívnej skladovej automatizácie, ďalšej integrácie strojov a pripojeniu efektívnych a rozsiahlo optimalizovaných intralogistických procesov. Stredobodom pozornosti je pritom prepravovanie, triedenie, prísun a odsun, ako aj zásobovanie a skladovanie materiálov a tovarov. Aby vaša logistika zostala v pohybe: efektívne, bezpečne, rýchlo.

Flexibilita v každom prípade: stavebnicový systém značky Jungheinrich

S technikou na prepravovanie zásobníkov ste na správnej ceste predbehnúť konkurenciu. A to nielen vďaka prepravným rýchlostiam až do 1,50 m/s. Pomocou nášho stavebnicového systému sa vám tiež otvoria celkom nové možnosti skladovej automatizácie a zavedenia maximálne hospodárnych intralogistických procesov. A to pri čo možno najnižšej potrebe priestoru, okrem iného aj vďaka premosteniu výškových prevýšení. 

Komplexným plánovaním k vyššej efektivite a hospodárnosti

V kombinácii so systémom Jungheinrich Warehouse Management System (WMS) vás naša inovatívna, voľne škálovateľná technika na prepravu zásobníkov pozdvihne na novú, vyššiu úroveň. Túto možno doplniť komplexným plánovaním vďaka našim ponukám služieb. V kombinácii s malým údržbovým úsilím a vysokou energetickou efektivitou optimalizujete celkové prevádzkové náklady svojho zariadenia. Tak sa budete na svoju logistiku môcť nielen trvalo a bezpečne spoľahnúť, tiež bude vždy hospodárna. 


Máte otázky?