Call4Service
+421-2-49205800
Kontaktný formulár
Newsletter
Stage Automatizované vysokoregálové zakladače
Pre automatizované sklady s úzkymi uličkami

Automatické vysokoregálové zakladače

Naše automatické vysokoregálové zakladače sú nosičmi nákladu v automatizovaných skladoch s úzkymi uličkami z regálov, softvéru a prívodných systémov, ako je prepravná technika. Takto perfektne začlenené vykonávajú svoju prácu efektívne a bezpečne až 24 hodín denne.

Maximálne skladové výkony – a to nepretržite.

Ak sa rozhodnete pre jeden alebo viacero automatizovaných prepravných vozíkov na báze vysokoregálových zakladačov, vnesie to do vášho skladu vysokú mieru dostupnosť, efektivity a výkonu. Efektívnu orientáciu v uličkách zabezpečujú viacfrekvenčné vodiče a transpondéry v podlahe. A pri nepretržitej prevádzke existuje možnosť elektrické napájanie automatizovaných vysokoregálových zakladačov zrealizovať pomocou napájacích koľajníc na regále. 

Základom sú osvedčené sériové vozíky

Základom našich automatizovaných vysokoregálových zakladačov sú naše sériové vozíky. Tieto štandardné
vozíky, ktoré boli veľakrát odskúšané a osvedčené v praxi, dopĺňame o príslušné automatické
komponenty. Výsledkom sú mimoriadne spoľahlivé a efektívne prepravné vozíky bez vodiča (FTF), ktoré dokážu vykonávať skladové práce s vysokými výškami zdvihu. 

Postupná automatizácia

Existujúce manuálne vozíky môžete automatizovať aj postupne, čím svoj sklad s úzkymi uličkami
vybavíte do budúcnosti. Pri poloautomatizácii dosiahnete v kombinácii s mnohokrát oceneným systémom warehouseNAVIGATION zvýšenie výkonu pri prekládke tovaru o 25 %.
Odbremeníte svojich vodičov a zabezpečíte presný dojazd a umiestnenie na skladovom mieste.
V plnoautomatickom režime sa automatizovaný vysokoregálový zakladač pohybuje po skladových uličkách samostatne a spoľahlivo vykonáva pridelené prepravné a skladové úlohy. 


Máte otázky?