Call4Service
+421-2-49205800
Kontaktný formulár
Newsletter
Stage SAFEwalk
Kompetentné bezpečnostné poradenstvo

SAFEwalk

Vzrastajúca zložitosť a dynamika v skladových procesoch zabezpečujú zvýšený potenciál nebezpečenstiev v prevádzke skladov. Pomocou analýzy SAFEwalk značky Jungheinrich môžete cielene zlepšiť bezpečnosť vo svojom sklade – tak znížite náklady a ušetríte zdroje svojej spoločnosti.

Kompetentné bezpečnostné poradenstvo

Keďže nestačí zohľadňovať iba jednotlivé nebezpečné oblasti, sledujeme analýzou SAFEwalk komplexný cieľ, ktorým pokryjeme všetky relevantné bezpečnostné aspekty. Pri prehliadke vášho skladu si špeciálne vyškolení zamestnanci spol. Jungheinrich spoločne s vaším zamestnancom povereným otázkami bezpečnosti na mušku zoberú nasledovné oblasti:

  • Kvalifikácia a vhodnosť vodičov vysokozdvižných vozíkov.
  • Výbava a použitie vysokozdvižných vozíkov.

  • Celkové skladové prostredie.

Na základe nášho normovaného kontrolného zoznamu spoľahlivo odkryjeme možné bezpečnostné nedostatky. V závere dostanete cenné odporúčania na optimalizáciu svojho skladového prostredia. V závislosti od veľkosti skladu trvá analýza SAFEwalk cca 2 až 3 hodiny. Vaša prevádzka skladu ňou nebude nijako ovplyvnená a môže nerušene prebiehať ďalej.

Stage SAFEwalk (1)

Výhody pre vašu spoločnosť:

  • Zvýšená bezpečnosť vašich zamestnancov.
  • Zvýšená efektivita vďaka kratším časom výpadkov a prerušení.
  • Vyššia spokojnosť zákazníkov vďaka nižšej miere poškodenia tovaru.

  • Dlhodobá istota nákladov vďaka preventívnemu konaniu.

Chceli by ste po analýze SAFEwalk zvýšiť bezpečnosť svojich zamestnancov, strojov a skladových zariadení? Spol. Jungheinrich je vám samozrejme k dispozícii už od fázy plánovania až po samotnú realizáciu. Radi vám poradíme.

Kontaktujte nás a získajte svoju individuálnu ponuku:

Máte otázky?