Call4Service
+421-2-49205800
Kontaktný formulár
Newsletter
Stage Prepravné systémy bez vodiča
Bezpečné a efektívne prepravné procesy

Prepravné systémy bez vodiča

Stredobodom našich prepravných systémov bez vodiča (FTS) sú automatizované prepravné riešenia a plnoautomatická preprava. Vďaka inteligentným automatizačným komponentom môžeme automatizovať osvedčené štandardné vozíky a individuálne ich prispôsobiť vašim požiadavkám. 

Naše automatizované vysokoregálové zakladače plnia svoju úlohu bezpečne a efektívne až 24 hodín denne – perfektne začlenené do dômyselného kompletného systému. 

Automatické vozíky - AGV riadené inteligentným softvérom zvládajú všetky vaše transportné úlohy bezpečne a efektívne.

Prepravné systémy bez vodiča: Úspešná automatizácia vašej intralogistiky

Presne, ako budete svoj systém FTS potrebovať: ako individuálne alebo systémové riešenie

Smerodajné pre nás budú vaše individuálne požiadavky na vaše výrobné a pracovné prostredie: Naše prepravné systémy bez vodiča sa pritom v prvom rade vyznačujú bezpečnými a efektívnymi prepravnými procesmi. S našimi FTS môžete plnoautomaticky a bezpečne prepravovať bremená až do 2,5 tony do vami predvolených staníc – a to všetko vďaka na milimeter presnej laserovej navigácii. Systém FTS vám ponúkame presne tak, ako ho budete potrebovať: tak v kombinácii s vaším systémom tovarového hospodárstva, ako aj ako samostatné riešenie. Toto automatické prepravné riešenie bude individuálne prispôsobené vášmu prostrediu – či už pôjde o riadenie rýchlobežných brán, výmenu nákladu na dopravných technológiách alebo zmenu úrovní pomocou nákladného výťahu, systémy FTS spoľahlivo spracujú všetky vaše zadané úlohy. Naše systémy FTS môžete bez problémov integrovať do svojho výrobného prostredia a bezpečne používať v zmiešanej prevádzke.

Prepravné systémy bez vodiča, založené na sériových zariadeniach

V našich automatických prepravných riešeniach spájame špičkovú a inovatívnu techniku s dlhoročnými skúsenosťami. Aby sme pre vás mohli nájsť ten správny systém FTS, radi s vami vopred zanalyzujeme vaše individuálne prepravné štruktúry, nájdeme vhodné riešenia na optimalizáciu odvíjania vašich procesov a spoločne s vami naplánujeme váš optimálny systém FTS. Cieľ: Úspora času a nákladov, zvlásť pri štandardizovaných rutinných úlohách, ako aj výrazne menší výskyt prepravných škôd. Pri použití prepravného systému bez vodiča budete profitovať z efektívnych a bezpečných prepravných procesov, ako aj z optimálneho využitia svojich zdrojov. Pomocou oceneného logistického rozhrania Jungheinrich a nášho vlastného nami vyvinutého softvéru pre rozhrania môžeme váš systém FTS celkom jednoducho a bez námahy zapojiť do vášho vlastného ERP systému. Servis našich logistických systémov ponúkame nepretržite. Rýchlu podporu dokážeme poskytnúť aj pomocou diaľkového prístupu. Tak dokážeme kedykoľvek zabezpečiť výkonnú a bezproblémovú prevádzku.

Veľa výškových úrovní v sklade: automatické vysokoregálové zakladače

Automatické vysokoregálové sklady predstavujú pre skladovú techniku mimoriadnu výzvu. Kompletný systém sa tu skladá z jedného alebo viacerých prepravných systémov bez vodiča zakladajúcich sa na báze vysokoregálových zakladačov, regálového systému, ochranného oplotenia vrátane riadenia prístupu do oblasti, ako aj systému skladovej kontroly WCS (Warehouse Control System). K tomu sa pridávajú prídavné systémy, ako napr. dopravná technika alebo ďalšie systémy FTS. Efektívnu orientáciu v uličkách zabezpečujú viacfrekvenčné vodiče a transpondéry v podlahe. Automatické vysokoregálové zakladače dokáže okrem prepravy štandardizovaných paliet riadiť celkom rôznorodé periférie, napríklad bránu do údržbovej oblasti. Pri nepretržitej prevádzke existuje možnosť elektrické napájanie automatických vysokoregálových zakladačov zrealizovať pomocou napájacích koľajníc na regále. Ak sa rozhodnete pre systém FTS, získate systém s vysokou dostupnosťou. A ak by sa raz niekedy vyskytol nejaký problém, poskytneme vám podporu prostredníctvom nášho servisu, resp. vám poskytneme podporu vašich systémov logistiky priamo na mieste prostredníctvom diaľkového prístupu.

Máte otázky?