Call4Service
+421-2-49205800
Kontaktný formulár
Newsletter
Stage EKS 215a

Automatizovaný vertikálny vychystávací vozík

  • 3500 - 6000 mm
  • 1500 kg
  • Presná manipulácia s paletami vďaka laserovej navigácii
  • Efektívne a procesne bezpečné odpracovanie rutinných úloh
  • Zapojenie do ERP cez logistické rozhranie na optimalizované procesy
  • Flexibilita vďaka samonosným vidliciam
  • Krátka doba amortizácie vďaka optimalizácii procesov

EKS 215a

Naše flexibilné a precízne vozíky EKS 215a sú prepravné vozíky bez vodiča (FTF) na základe našich osvedčených elektrických vozíkov na vertikálnu prípravu, ktoré v kombinácii s automatizačnými a navigačnými komponentmi, ako aj moderným softvérom, zefektívňujú procesy vo vašom sklade.48 V trojfázová technika na dlhé doby používania bez potreby dobitia batérie, aktívny energetický manažment, regeneratívne brzdenie, riadiaci systém rozhrania CAN-Bus certifikovaný inštitútom TÜV, ako aj ďalšie špičkové bezpečnostné komponenty, zaručujú maximálny výkon aj bezpečnosť. Vysoká flexibilita je zaručená pomocou samonosných vidlíc, vďaka čomu je vozík EKSa skvelo vybavený aj na prepravu špeciálnych nosičov nákladu a uzavretých paliet. Navigácia FTS sa uskutočňuje laserovou navigáciou pomocou reflektorov umiestnených na jazdnej dráhe. FTS je možné použiť v zmiešanej prevádzke s ručnými vozíkmi a chodcami. Či vo forme integrácie do existujúcich podnikových štruktúr alebo novostavieb – vozík EKS 215a je perfektnou voľbou.

Li-Ion

Content Lítiovo-iónová technológia + logo 5 rokov
Bez kompromisov.

So zárukou Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus vám dávame dlhodobý prísľub výkonu až 8 rokov na naše vysokokvalitné lítium-iónové batérie, takže sa môžete bez obáv úplne sústrediť na svoje úlohy.

Sme presvedčení, že toto rozhodnutie je pre vás správne. Preto vám zaručujeme, že môžete kedykoľvek počas prvých 6 mesiacov jednoducho a rýchlo prejsť späť na pôvodnú technológiu - bez udania dôvodu.

Ďalšie informácie

Vlastnosti

Máte otázky?