Call4Service
+421-2-49205800
Kontaktný formulár
Newsletter
Stage Logistické systémy
Je jedno kde a kedy – sme vždy pripravení konať

Logistické systémy

Značka Jungheinrich v sebe spája kompetentnosť výrobcu so skúsenosťami a expertízou poskytovateľa komplexných riešení. Od plánovania cez realizáciu až po servis a podporu našimi zamestnancami zákazníckeho servisu: My to spravíme! 

Sme tu pre vás – a to 24 hodín denne!

Ak nejaká porucha obmedzuje výkonnosť vášho zariadenia, dostavíme sa ihneď na miesto. Poskytneme vám spoľahlivú podporu, čím zabezpečíme požadovanú dostupnosť zariadenia. Naši softvéroví experti z oddelenia centrálnej podpory disponujú dlhoročnými skúsenosťami a dokážu vám pomôcť problém vyriešiť aj diaľkovým prístupom. Ak by to však raz nebolo možné, dostaví sa k vám priamo na miesto čo najskôr náš kvalifikovaný technik zákazníckeho servisu. Vieme to zabezpečiť vďaka našej hustej globálnej servisnej sieti. Samozrejme platia na celom svete naše jednotné vysoké štandardy kvality. Tak si môžete byť istí, že prestoje vo vašom logistickom systéme budú redukované na absolútne minimum. 

Content Logistické systémy

Prehľad nášho portfólia

Servisné a podporné výkony šité na mieru

Úzka spolupráca medzi centrálnou horúcou linkou podpory softvéru a riadiacej techniky a servisom priamo na mieste zaručí vysokú dostupnosť vášho zariadenia a bezproblémovú prevádzku vášho logistického systému. Vy sa sústreďte na obchodovanie – my sa postaráme o vaše zariadenie. 

Prehľad výhod servisu a podpory logistických systémov:

  • Vysoká bezpečnosť procesov – zabezpečenou dostupnosťou zariadenia.
  • Maximálna istota a prehľadnosť vynaložených nákladov – vďaka individuálnym ponukám servisu a podpory.
  • Zvýšená časová úspora – iba jeden kontaktný partner pre váš logistický systém.
  • Predĺžená životnosť vášho zariadenia – vďaka pravidelnej údržbe a kontrole vášho zariadenia.
  • Zlepšený výkon – venujte viac času podstate svojej obchodnej činnosti. 

Servis logistických systémov

Vždy v bezpečí – s naším servisom logistických systémov

Vždy a všade sa postaráme čo najrýchlejšie o to, aby boli vaše zariadenia a prístroje servisované s cieľom bezproblémovej prevádzky vášho logistického systému.

Servis, ktorý vám poskytujeme, zahŕňa nasledovné výkony:

Všetky tieto služby možno pre jednotlivých zákazníkov upraviť individuálne.

Radi vám poradíme. Rovno si dohodnite termín!


Podpora logistických systémov

Content Logistické systémy (1)

Vždy k dispozícii – naša nepretržitá podpora vašich logistických systémov

Naši zamestnanci oddelenia podpory sú vašimi prvými kontaktnými partnermi v prípade poruchy alebo všeobecných otázok týkajúcich sa vášho logistického systému. Pracujú tu výlučne zamestnanci s dlhoročnými skúsenosťami, ktorí spravidla dokážu väčšinu vašich otázok vyriešiť okamžite formou diaľkového prístupu. Ak to nebude možné, skontaktujú zamestnanci oddelenia podpory okamžite technika zákazníckeho servisu priamo na mieste, keďže u nás pracujú oddelenia servisu a podpory ruka v ruke.
Na dôležité otázky týkajúce sa podpory reagujeme spravidla v priebehu niekoľkých minút, maximálne však do hodiny. Tak sa pre vás minimalizuje riziko prestojov, čo zabezpečí maximálnu výkonnosť vášho systému 365 dní v roku. 

Naša podpora poskytuje pomoc v nasledovných oblastiach:

Content Mapa logistických systémov
Service_Technician_Action

Globálna sieť Jungheinrich – vždy a všade nablízku.

Každý deň sa viac ako 4 800 skúsených technikov zákazníckeho servisu Jungheinrich a celkovo viac ako 6 300 zamestnancov v oblasti popredajného programu (After Sales) na celom svete stará o to, aby vaša logistická prevádzka prebiehala bezpečne a bezproblémovo. Pritom staviame na našej kompetentnosti z pozície výrobcu, ako aj moderných diagnostických nástrojoch a vysokej dostupnosti náhradných dielov. 


Radi vám poradíme. Rovno si dohodnite termín!

Máte otázky?