Call4Service
+421-2-49205800
Kontaktný formulár
Newsletter
Stage Ochrana ľudí 2
Bezpečne vykročte do budúcnosti

Ochrana zamestnancov

Ochrana zamestnancov je pre nás na prvom mieste. Ponúkame vám množstvo voliteľných možností vozíkov, ktoré budú vašich zamestnancov optimálne chrániť pred kolíziami s vozíkmi a inými nehodami. Navyše náš dizajn vozíkov zabezpečí dlhodobé odbremenenie pracovníkov a ochráni ich zdravie.

Content Ochrana ľudí 1

Identifikácia osôb - Jungheinrich

Aby ste mali o všetkom prehľad.

Cúvacia kamera s identifikáciou osôb je inteligentným asistenčným systémom vodiča, ktorý zabraňuje kolízii medzi osobami a  vysokozdvižnými vozíkmi. Pri cúvaní systém pomocou stereo kamery skenuje nebezpečnú oblasť a identifikuje nielen prekážky, ale pritom dokonca dokáže rozlišovať medzi predmetmi a ľuďmi. Hneď ako sa v bezprostrednej blízkosti za vozíkom bude nachádzať osoba, aktivuje systém tak optické, ako aj zvukové výstražné signály. Vďaka tomu má vodič vždy o všetkom prehľad a môže včas zareagovať.

Výhody pre zákazníka:

  • Predchádzanie nehodám so zranením osôb
  • Odbremenenie vodiča
  • Jednoduché dovybavenie a bezúdržbovosť

Kontaktujte nás!

Ochrana ľudí

Školenia vodičov

Nekvalifikovaní vodiči často pracujú nekvalifikovane. To vás môže v prípade nehody vyjsť draho a spôsobiť závažné následky. Jungheinrich vás môže spoľahlivo chrániť.

Formou školenia vodičov, ktoré v plnom rozsahu zodpovedá požiadavkám DGUV, zásade 308-001 a nariadeniu DGUV, predpisu 68. Formou školenia vodičov, ktoré je navyše certifikované organizáciou SGS (Société Générale de Surveillance).
Školením vodičov, ktoré vodičom a prevádzkovateľom ponúka maximálnu bezpečnosť.

Informujte sa o našich školeniach vodičov:

Základné školenie

S nami jazdíte bezpečnejšie

Vodič, ktorý je vyškolený v súlade so smernicami profesijných združení, prispieva k zvýšeniu prevádzkovej bezpečnosti a svoj vozík využíva efektívnejšie. Priama cesta ku kvalifikovanému vzdelaniu a dodržiavaniu všetkých nariadení a predpisov vedie cez školenie vodičov od spol. Jungheinrich až priamo k vodičskému oprávneniu.
Pre informácie k obsahom a termínom našich školení vodičov sa obráťte priamo na svoju pobočku.
Školenia vodičov Jungheinrich prebiehajú buď v našej pobočke, alebo – na želanie – aj priamo vo vašej firme.

Vychystávacie školenie

Toto školenie sa zaoberá výlučne vedením horizontálnych vychystávacích vozíkov.

Školenie práce v úzkych uličkách

Školenie sa zaoberá vedením vysokoregálových zakladačov a zodpovedá 2. stupňu podľa nariadenia DGUV, zásady 308-001. Nutným predpokladom je vodičský preukaz 1. stupňa.

Bezpečnostný tréning

Aj vodiči vysokozdvižných vozíkov s dlhšou jazdnou praxou robia občas chyby. Navyše sa v súlade s predpismi profesijného združenia (DGUV predpis 1/§4) vyžaduje každoročné školenie. Pre tento okruh účastníkov ponúkame špeciálne upravené preškolenie. Na ňom si vodiči s orientáciou na prax obnovia vedomosti a dostanú cenné upozornenia na zlepšenie bezpečnosti.
 

Ochrana ľudí:

Preberáme zodpovednosť
Dodržiavanie ľudských práv a bezpečnosti práce

Zistite viac o predpisoch ktorými sa riadime.

Ďalšie informácie

Kontaktujte nás a získajte individuálnu ponuku:

Stage Dividendy

Servis

Máte otázky?