Call4Service
+421-2-49205800
Kontaktný formulár
Newsletter
Stage Regály (1)
Regálové systémy značky Jungheinrich

Nosným prvkom každého skladu sú vedomosti a oceľ.

Chrbtovou kosťou vášho skladu je optimálne naplánovaný regál. Ak je už raz nainštalovaný, musí znášať nielen bremená, no musí odolať aj zmenám. Plánovanie s využiteľnosťou do budúcnosti je preto alfou a omegou.

V spoločnosti Jungheinrich staviame už 60 rokov na náš vlastný vývoj, individuálne riešenia a najvyššiu kvalitu. Vďaka širokému portfóliu riešení na skladovanie paliet, nádob, dosiek alebo kartónov až po dlhé tovary sa postaráme o to, aby ste mali všetko, čo budete potrebovať, vždy poruke. Zákazníci z celého sveta a rôznych odvetví stavajú na naše systémy, aby dokázali svoj úspech vrstviť na ďalší úspech.

Stage Skladové regály + vybavenie skladu
Logo 60 rokov regálov

Content Regály

Najlepšia zostava.Od plánovania až po popredajný servis.

Váš sklad potrebuje solídne základy, na ktorých budete môcť stavať. A to sa postará naše jedinečné nasadenie. V prípade nášho paletového regála Jungheinrich definujú vývojári produktov a statici požiadavky budúceho systému a vykonávajú technické dimenzovanie. Na mieste priamo u vás potom naplánujeme a naprojektujeme riešenie šité na mieru. Také, ktoré už nikde inde nenájdete. Ak si budete želať, poskytneme vám naše služby aj po realizácii projektu formou výročnej inšpekcie. Tak budete mať všetko od jedného experta.

Testované vo všetkých smeroch.

Každý paletový regál Jungheinrich musí svoju nosnosť dokázať v rámci mnohých interných aj nezávislých testoch Jungheinrich. Vďaka vlastným skúšobniam vo výrobe dokážeme zaručovať neustále vysokú kvalitu.

Systémová kompetentnosť z jednej ruky Komplexné naplánovanie skladu z jednej ruky.

Našou kľúčovou kompetentnosťou je komplexné plánovanie skladov. K tomu patria nielen regály, ale aj vysokozdvižné vozíky, regálové zakladače a samozrejme aj vhodný skladový softvér. Tak vzniká perfektne zosúladený intralogistický systém s možnosťou rozšírenia, ktorý bude vždy pracovať podľa najnovších štandardov.



Položte základy svojho budúceho regála!

Content Regály (1)


Regálový systém využiteľný aj v budúcnosti je vybudovaný na báze partnerstva.

Sklad neplánujete každý deň. Preto pritom veľmi záleží na ľuďoch, ktorí vedia myslieť aj na budúcnosť a ktorí sa radi venujú projektovaniu podkladov. Tak ako v prípade vývojára nášho prvého regálu „Hubertus“, ktorý ešte aj dnes podáva skvelý výkon v niektorých skladoch. Súčasní experti zo spoločnosti Jungheinrich však dnes pracujú trochu inak: Všetci vedia, o čo ide, už od prvého nápadu až po realizáciu. Zanalyzujú váš proces a na jeho základe vyvinú staticky aj hospodársky únosný regálový koncept. Váš vlastný koncept, ktorý už inde na svete nenájdete. Pri implementácii sa nachádzajú priamo na mieste a budú dávať pozor na presnú realizáciu kvalitatívnych parametrov.

Portrét Marco Harder
Marco Harder
Riaditeľ oddelenia techniky a vývoja produktov

„Jungheinrich stavia na vlastnú zodpovednosť, a to aj nad rámec zákonných ustanovení.“

6 otázok pre Marca Hardera (vedúci oddelenia techniky a vývoja produktov)

Poskytovatelia riešení na celom svete.

Content Regály (2)

1 Satair/Singapur

Výstavba nového skladu náhradných dielov pre letecký a vesmírny priemysel u jedného z popredných spoločností v danom priemyselnom segmente. Zaviedli sme komplexný regálový systém, ktorý sa skladá z pojazdných skladov dlhých tovarov, policových regálov a paletových skladov.

2 Universal Services/Moskva

Zriadenie nového mraziaceho skladu pre dlhoročného zákazníka a veľkého hráča v odvetví logistiky. Využili sme kompaktný sklad s kyvadlovými systémami.

3 Grifols/Írsko

Celosvetovo pôsobiaca farmaceutická spoločnosť vyvíja a ponúka inovatívne produkty vo viac ako 90 krajinách. V novom sklade sme vzájomne skombinovali manuálne a automatizované skladové oblasti.

Naposledy pre značku Opel v Bochume/Nemecko

Automobilový gigant otvára svoju najväčšiu logistickú pobočku v Európe. Vo vysokomodernom centre distribúcie tovaru bolo zabudovaných viac ako 19 kilometrov regálových zariadení.


Content Regály (3) Naši nositelia zodpovednosti osvedčenej kvality.

Aj keď už máte svoje regálové riešenie postavené, postaráme sa vo vašom sklade o jeho konštantnú kvalitu a bezpečnosť. Na želanie u vás jeden z našich 120 certifikovaných inšpektorov vykoná predpísanú výročnú inšpekciu podľa DIN EN 15635. Ak vám bude niečo chýbať, môžete si priamo u neho objednať originálne náhradné diely – to vám ušetrí cenný čas.


Content Regály (4)

Pre každé odvetvie mámena sklade jedinečné riešenia.

Svet intralogistiky je neustále komplexnejší. Našou odpoveďou na tento problém sú riešenia špecifické pre odvetvie.
V spoločnosti Jungheinrich nájdete nielen rozsiahlu produktovú paletu pre všetky nároky. Stretnete tu aj expertov v danom odvetví, ktorí disponujú fundovaným know-how na vašom trhu a ktorí dokážu vyvinúť na mieru ušité koncepty. Tak zvýšite svoju efektivitu a produktivitu a budete vždy o jednu dĺžku regála pred konkurenciou.

Stage Dividendy

Logistické systémy

Kontaktujte nás

Máte otázky?