Call4Service
+421-2-49205800
Kontaktný formulár
Newsletter
REPAS GATE

Voľba pre podnikateľov, ktorí myslia na našu budúcnosť:

Repasovaný vozík

V súčasnosti, keď žijeme na ekologický dlh, by sme sa už nemali spoliehať na tých druhých, ale začať konať. Každý z nás môže prispieť svojou troškou. Ak využívate vo svojom podnikaní vysokozdvižné a nízkozdvižné vozíky, kúpou jazdených kusov nielenže získate množstvo výhod, ale zároveň myslíte na budúcnosť nás všetkých. Repasácia jazdených vozíkov totiž šetrí 80 percent CO2 v porovnaní s výrobou nových zariadení.


V dnešnom svete, kde udržateľnosť a ochrana životného prostredia získavajú stále väčšiu pozornosť, je dôležité, aby aj podnikatelia prevzali zodpovednosť za svoje ekologické stopy. Jedným z praktických spôsobov, ako firma môže prispieť k udržateľnosti, je investovanie do repasovanej manipulačnej techniky. Tieto starostlivo obnovené a modernizované vozíky ponúkajú množstvo výhod pre podnikateľov, ktorí chcú kvalitu za výhodnú cenu a zároveň sa snažia o ochranu životného prostredia. 

https://www.youtube.com/watch?v=W4SoHBpd6dE

Kedy uvažovať o obstaraní repasovaného vozíka?

Ak vaša prevádzka funguje v jednozmennom režime a vysokozdvižný vozík využívate len niekoľko hodín denne, tak repasovaný vozík môže byť pre vás vhodnou voľbou. Taktiež v prípade, ak máte vo vašom podnikaní sezónne špičky, t.j. zariadenia manipulačnej techniky intenzívne využívate len niekoľko týždňov počas roka, tak jazdený vozík splní vaše očakávania. Pri viacpočetnej flotile manipulačnej techniky sa môžete rozhodnúť pre zmiešanú flotilu pozostávajúcu z nových aj repasovaných zariadení podľa podmienok nasadenia. 

Výhody repasovaných vozíkov

Finančná výhoda: Jednou z najvýznamnejších výhod repasovaných vozíkov je ich nižšia cena v porovnaní s novými vozíkmi. Spoločnosti tak môžu znížiť svoje náklady na nákup a zároveň získať spoľahlivé, funkčné zariadenie.
 

Záruka ako pri novom zariadení: Aj keď sa jedná o repasované vozíky, renomovaní výrobcovia, ako napríklad spoločnosť Jungheinrich, poskytujú záruku a servis aj na repasované vozíky. Budete mať tak istotu, že vaše zariadenie bude fungovať spoľahlivo a v prípade potreby tu bude pre vás k dispozícii odborná pomoc. Takisto výrobca zaručuje dostupnosť náhradných dielov počas celej životnosti produktu.  

Okamžitá dostupnosť: Repasované vozíky sú ihneď k dispozícii, navyše si ich môžete pred rozhodnutím o kúpe pozrieť a vyskúšať.


Veľká rozmanitosť: Každý nájde riešenie šité na mieru pre jeho podnikanie. Nielen čo sa týka typu vozíka, nosnosti, výšky zdvihu, ale aj rôznej cenovej úrovne, ktorá závisí najmä od roku výroby vozíka.  


Kvalita a spoľahlivosť: Repasované manipulačné zariadenia sú starostlivo kontrolované, opravené a obnovené tak, aby dosahovali vysokú kvalitu a spoľahlivosť. Ak je repasácia vozíkov prevedená špičkovo, napríklad ako pri vozíkoch JUNGSTARS, zabezpečí sa tým, aby sa každý produkt dostal do technicky aj opticky špičkového stavu podľa najvyšších bezpečnostných štandardov a štandardov trvalej udržateľnosti. Aj odborník má potom problém rozoznať nový vozík od toho repasovaného.  


Zníženie emisií: Repasácia jazdených vozíkov šetrí 80 percent CO2 v porovnaní s výrobou nových zariadení. Navyše sa tým znižuje množstvo odpadu. 


Dlhá životnosť: Repasovaná manipulačná technika môže byť využívaná ešte dlhé roky po jej obnove. Tým sa znižuje potreba výroby nových zariadení a tiež aj ich ekologický dopad na životné prostredie.


Odborný servis a podpora: Renomovaní dodávatelia poskytujú nielen repasované vozíky, ale aj komplexný odborný servis a podporu. Samozrejmosťou je dodávka náhradných dielov.

Spoľahlivý partner v zodpovednom podnikaní

Pri výbere repasovaných vozíkov je potrebné sa spoľahnúť na výrobcu s dlhoročnými skúsenosťami, ktorý má udržateľnosť vo svojej DNA. Takým je napríklad spoločnosť Jungheinrich, ktorá sa už 65 rokov špecializuje na vývoj, výrobu, predaj a servis manipulačnej techniky. Ak sa rozhodnete pre repasovaný vozík od tohto výrobcu, získate spoľahlivého partnera, ktorý sa stará nielen o kvalitu svojich produktov, ale aj o ochranu životného prostredia. Dôkazom je aj fakt, že táto medzinárodná rodinná spoločnosť už druhýkrát po sebe získala platinové ocenenie EcoVadis za udržateľnosť a zaradila sa tak medzi jedno percento najudržateľnejších spoločností sveta.


Investovanie do repasovaných vozíkov je teda nielen ekonomicky výhodné, ale aj environmentálne zodpovedná voľba. Pomáhate tak zlepšiť životné prostredie a súčasne získavate spoľahlivý a výkonný vozík, ktorý dokáže splniť vaše potreby v oblasti manipulácie tovaru.


Buďte súčasťou udržateľného podnikania a motivujte ostatných podnikateľov, aby nasledovali váš príklad. Repasovaný vozík je investícia, ktorá sa oplatí nielen finančne, ale aj ekologicky.
 

Zdroj:  agentúrny servis Sita: Repasovaný vozík: Voľba pre podnikateľov, ktorí myslia na našu budúcnosť - SITA.sk

Máte otázky?