Call4Service
+421-2-49205800
Kontaktný formulár
Newsletter
Stage ERE 225a

Bezobslužný nízkozdvižný vozík

  • 122 mm
  • 2500 kg
  • Vysoká nosnosť
  • Optimalizované prepravné trasy
  • Použitie dostupných jazdných trás
  • Krátka doba amortizácie vďaka optimalizácii procesov
  • Presná manipulácia s paletami vďaka laserovej navigácii

ERE 225a

Naše pokrokové a efektívne ERE 225a sú dopravné systémy bez vodiča (FTF) vyvinuté podľa našich sériových vozíkov s cieľom trvalej optimalizácie vašich skladových procesov. Automatizácia sa hodí zvlášť tam, kde sa vykonávajú stále, opakujúce sa prepravné úlohy. Automatizovaný nízkozdvižný vozík presviedča modernými navigačnými komponentami, špičkovými bezpečnostnými prvkami a výkonnou technológiou trojfázového prúdu. Robustné vyhotovenie, variabilné dĺžky vidlíc a vysoké nosnosti až do 2 500 kg umožňujú efektívnu prácu na dlhých trasách a pri preprave viacerých paliet súčasne. FTS sú riadené laserovou navigáciou pomocou reflektorov umiestnených na jazdnej dráhe, čo umožňuje na milimeter presné umiestňovanie. Je jedno, či v zmiešanej prevádzke, formou integrácie do existujúcej podnikovej štruktúry alebo ako samostatné riešenie – modulárny systém umožňuje flexibilné prispôsobenie meniacim sa skladovým požiadavkám.

Li-Ion

Content Lítiovo-iónová technológia + logo 5 rokov
Bez kompromisov.

So zárukou Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus vám dávame dlhodobý prísľub výkonu až 8 rokov na naše vysokokvalitné lítium-iónové batérie, takže sa môžete bez obáv úplne sústrediť na svoje úlohy.

Sme presvedčení, že toto rozhodnutie je pre vás správne. Preto vám zaručujeme, že môžete kedykoľvek počas prvých 6 mesiacov jednoducho a rýchlo prejsť späť na pôvodnú technológiu - bez udania dôvodu.

Ďalšie informácie

Vlastnosti

Máte otázky?