Call4Service
+421-2-49205800
Kontaktný formulár
Newsletter
Stage EZS_350a

Automatizované ťahače

  • 5000 kg
  • Efektívna a procesne bezpečná práca pri prepravných úlohách
  • Optimalizované prepravné trasy vďaka presnej laserovej navigácii
  • Rozsiahle bezpečnostné systémy na použitie v zmiešanej prevádzke
  • Možnosť rôznych spojok
  • Jednoduché zapojenie do existujúcich IT systémov

EZS 350a

Naše univerzálne a robustné vozíky EZS 350a obohatia ako automatizované ťahače vaše výrobné prostredie. Mimoriadne dobre sa hodia na efektívne ťahanie prívesov až do 5 000 kg, napríklad na zásobovanie výroby. Prepravné vozíky bez vodiča (FTF) boli vyvinuté na základe našich osvedčených sériových vozíkov s cieľom cielenej optimalizácie pracovných a prepravných procesov. Automatické ťahače spoľahlivo a procesne bezpečne zvládajú rutinné pracovné úlohy, pričom presviedčajú presnou navigačnou technikou a rozsiahlym bezpečnostným konceptom. 24 V trojfázový motor zabezpečuje vysoký výkon pri nízkej spotrebe energie. Navigácia sa uskutočňuje laserovou navigáciou pomocou reflektorov umiestnených na jazdnej dráhe. EZS 350a funguje v zmiešanej prevádzke s manuálnymi vozíkmi aj pešou obsluhou, buď v kombinácii s existujúcou perifériou alebo ako samostatné riešenie – pre vyššiu efektivitu pri zásobovaní výroby.

Li-Ion

Content Lítiovo-iónová technológia + logo 5 rokov
Bez kompromisov.

So zárukou Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus vám dávame dlhodobý prísľub výkonu až 8 rokov na naše vysokokvalitné lítium-iónové batérie, takže sa môžete bez obáv úplne sústrediť na svoje úlohy.

Sme presvedčení, že toto rozhodnutie je pre vás správne. Preto vám zaručujeme, že môžete kedykoľvek počas prvých 6 mesiacov jednoducho a rýchlo prejsť späť na pôvodnú technológiu - bez udania dôvodu.

Ďalšie informácie

Vlastnosti

Máte otázky?