Call4Service
+421-2-49205800
Kontaktný formulár
Newsletter
Stage Ochrana strojov

Ochrana vozíkov

Záruka dostupnosti vašich vozíkov nie je podmienená iba pravidelnou údržbou a servisom. Dôležitým aspektom je aj predchádzanie úrazom. Naše asistenčné systémy a služby vám pomôžu zvýšiť bezpečnosť skladovej prevádzky.

Content Zdravie 3

Snímač otrasov

Na predchádzanie vzniku škôd.

Snímač otrasov Jungheinrich určuje reakciu vozíka v prípade nárazov a nehôd a analýzou kompletných údajov predchádza ďalším škodám. Snímačový modul reaguje na nárazy vozíka a spustí zvukovú a vizuálnu výstrahu. Vozík sa automaticky uvedie do stavu pokoja, pričom ho možno opätovne aktivovať pomocou transpondérového kľúča alebo ovládacej jednotky. Snímačom otrasov možno vozíky Jungheinrich dovybaviť jednoducho a cenovo výhodne.

Výhody pre zákazníka:

  • Predchádzanie nehodám a vyššia skladová bezpečnosť
  • Zníženie škôd na vozíku v dôsledku nárazov
  • Možnosť jednoduchého a cenovo výhodného dovybavenia

Bezpečný a rýchly štart do dňa

Rýchla a intuitívna kontrola

Smartfón alebo tablet – vizuálnu a funkčnú kontrolu možno vykonať pomocou takmer každého koncového zariadenia s prístupom na internet. Po dokončení kontroly vodič okamžite dostane spätné hlásenie, či je vozík pripravený na používanie alebo či vykazuje kritické bezpečnostné nedostatky. Ak sa spozoruje defekt, môže vodič zodpovednej osobe podať podrobné informácie prostredníctvom komentára.

Prehľad všetkých protokolov

Kontrolné protokoly sa ukladajú a archivujú na webovom portáli – tak sa už žiadny protokol nestratí, pričom si ich možno v rámci sekundy a opakovane zobrazovať online. Pozrite si výsledky kontrolných protokolov a svižne prijmite opatrenia, aby ste zabránili bezpečnostným rizikám a včasne vykonali opravy – kým to nebude príliš drahé. Zdokumentovaním vykonaných opatrení na webovom portáli si vždy zachováte prehľad.

Ak by ste niekedy kontrolné protokoly potrebovali mať aj v tlačenej forme, možno ich rýchlo a jednoducho vyexportovať.

Výhody pre vás

  • Zníženie administratívnych nákladov
  • Prehľad o stave vašej flotily
  • Zvýšenie skladovej bezpečnosti
  • Možnosť použitia nezávisle od výrobcu vozíkov
  • Cenovo výhodné riešenie – nepotrebujete žiadne dovybavenie vozíka.


Ďalšie informácie o našich produktoch na ochranu vozíkov:

EasyAccess je produkt na správu flotily, ktorý vašu flotilu chráni pred neoprávneným používaním vozíkov. To šetrí náklady a zvyšuje bezpečnosť vo vašom sklade.

Ďalšie informácie

Zlepšite dostupnosť a efektívnosť nákladov na svoju flotilu vďaka systému ISM Online.

Ďalšie informácie

Kontaktujte nás a získajte individuálnu ponuku:

Máte otázky?