Call4Service
+421-2-49205800
Kontaktný formulár
Newsletter
Veľké ocenenie pre kompaktný vysokozdvižný vozík

Významné ocenenie pre kompaktný vozík:

Elektrický vysokozdvižný vozík ERC 216zi získal cenu iF Design Award

  • Vďaka integrovanej lítiovo-iónovej batérii ide o najkratší vozík vo svojej triede
  • Je mimoriadne kompaktný a obratný aj v skladoch s úzkym manévrovacím priestorom
  • Vyššiu bezpečnosť zabezpečujú nová plošina chrániaca operátora z troch strán a panoramatická ochranná strecha

Hamburg/Mníchov: Tento rok získal vysokozdvižný vozík ERC 216zi medzinárodne uznávanú cenu iF Desigh Award. Tento vozík je najkompaktnejší vo svojej triede. Vďaka integrovanej lítiovo-iónovej batérii je vozík ERC 216zi mimoriadne kompaktný a obratný. Spoločnosť Jungheinrich výrazne skrátila dĺžku vozíka odstránením batérie z priestoru medzi plošinou operátora a stožiarom, čo bolo v podobných vozíkoch predtým bežné umiestnenie. Vďaka tomu, že rozmer L2 je len 1 245 mm, vozík ERC 216zi je minimálne o 170 mm kratší ako porovnateľné vozíky. Preto ho možno právom považovať za najkompaktnejší elektrický vysokozdvižný vozík na trhu. Presne táto skutočnosť zaujala aj porotu, ktorá v kategórii Automobily/vozidlá udelila modelu ERC 216zi cenu iF Design Award. Ocenenie iF Design Award sa začalo udeľovať v roku 1953 a považuje sa za najstaršie nezávislé ocenenie v oblasti dizajnu.

Člen predstavenstva spoločnosti Jungheinrich pre marketing a predaj Christian Erlach povedal: „Niekedy musíte zvoliť úplne netradičný prístup. Práve to sme urobili pri modeli ERC 216zi. Zabudovaná lítiovo-iónová batéria predstavuje revolučný prístup k dizajnu vozíka. Vysokozdvižný vozík ERC 216zi je výnimočne kompaktný a obratný. Ide o dokonalý vozík pre sklady s úzkymi uličkami, v ktorých naši zákazníci potrebujú dosahovať do naozaj pozoruhodných výšok.“

Ochrana zo všetkých strán

IV rámci vývoja modelu ERC 216zi venovala spoločnosť Jungheinrich mimoriadnu pozornosť ergonómii vozíka. Pevná plošina operátora ponúka vodičovi podporu a komfort. Pre obsluhu to predstavuje dôležitú výhodu, a to najmä počas dlhých pracovných zmien. Ovládacie prvky sú usporiadané takým spôsobom, aby bolo ovládanie vozíka maximálne intuitívne. Úplná premena elektrického ovládania smartPILOT umožňuje presné a jednoduché riadenie jednou rukou. Výborný prehľad o celkovej situácii zabezpečí 4-palcový displej zarovnaný s krytom. Nový úložný systém tiež obsluhe umožňuje individuálne si prispôsobiť svoj pracovný priestor. Nový vysokozdvižný vozík ERC 216zi však stanovuje aj nové štandardy v oblasti bezpečnosti. Ochranná strecha podľa normy DIN ISO 6055 chráni pred padajúcimi predmetmi. Pevná plošina obsluhy s pevnými bočnými stenami ponúka operátorovi maximálnu ochranu z troch strán.

Máte otázky?