Call4Service
+421-2-49205800
Kontaktný formulár
Newsletter
Premio iF Design ETV216i

Reach truck ETV 216i vyhral prestížne ocenenie Design Award

Prvý vozík na svete s plne zabudovanou batériou • Revolučný dizajn vozíka vďaka lítiovo-iónovej technológii • iF Design Award je jedným z najdôležitejších dizajnových ocenení na svete

Hamburg/Mníchov: Reach truck ETV 216i od spoločnosti Jungheinrich získal ocenenie iF Design Award 2019. Je to prvý reach truck na svete, v ktorom je batéria plne zabudovaná do konštrukcie vozíka. Na dosiahnutie tohto výsledku Jungheinrich využil všetky výhody priestorovo úspornej a výkonnej lítiovo-iónovej technológie. ETV 216i je značne kompaktnejšie ako konvenčné vozíky rovnakej kategórie, je obratnejší a jeho zlepšená ergonómia dáva obsluhe viac slobody pohybu a lepšiu viditeľnosť na všetky strany. Výsledkom je tak veľmi používateľsky príjemný a bezpečný sklad.

Michael Niebuhr, Head of Industrial Design, Jungheinrich AG, vysvetľuje: „Pri vývoji ETV216i konštruktéri a dizajnéri od počiatku neustále spolupracovali. Výsledkom je vozík, ktorý kombinuje dizajn a výkon ako žiaden predtým. Fakt, že ETV216i teraz získal ocenenie iF Award, iba potvrdzuje, že sme sa s novým konceptom dizajnu zariadenia vydali správnym smerom.“

Špeciálne ocenenie za „65 rokov participácie na iF Design Award“

iF Design Award je jedným zo svetovo najdôležitejších ocenení. Oceňuje dizajnové úspechy v oblasti produktu, balenia, komunikácie a služieb/UX, architektúry a interiérového dizajnu rovnako ako profesionálneho konceptu. Jungheinrich vyhral iF Design Award prvý raz v roku 1954 s vozíkom „Ameise“ – elektrickým ručne vedeným vozíkom – tento rok je to už 18. získané ocenenie.

O spoločnosti Jungheinrich
Spoločnosť Jungheinrich bola založená v roku 1953 a dnes patrí k popredným svetovým poskytovateľom riešení v oblasti internej logistiky. Rozsiahle portfólio zariadení na manipuláciu s materiálom, logistických systémov a služieb umožňuje spoločnosti Jungheinrich vytvárať pre jej zákazníkov riešenia na mieru, ktoré im pomôžu prekonať výzvy pri implementácii Priemyslu 4.0. Skupina so sídlom v Hamburgu má svoje priame obchodné zastúpenie v 40 krajinách po celom svete a v ďalších 80 krajinách pôsobí prostredníctvom svojej siete partnerských spoločností. Spoločnosť Jungheinrich zamestnáva po celom svete viac ako 18 000  ľudí a skupina generovala v roku 2017 výnosy v celkovej hodnote 3,4 miliardy €. Akcie spoločnosti Jungheinrich sú zaradené do indexu SDAX.

Kontaktná osoba pre otázky zástupcov tlače:
Petra Blahová, marketingová manažérka
Tel.: +421 2 4920 5804
petra.blahova@jungheinrich.sk

Máte otázky?