Call4Service
+421-2-49205800
Kontaktný formulár
Newsletter
First-class solutions for tugger trains
07/02/2020

Prvotriedne riešenia ťažných súprav

Vďaka ťažným súpravám INDUSTRY TRAIN poskytuje Jungheinrich svojim zákazníkom špičkovú techniku zo Schwarzwaldu. Neumaier sa špecializuje na riešenia na mieru pre zákazníkov.

Hamburg / Hofstetten: Inovatívne riešenia ťažných súprav prispôsobené individuálnym potrebám zákazníkov: to je cieľom novej spolupráce medzi spoločnosťami Jungheinrich a Neumaier. Pridaním ťažných vagónikov Neumaier INDUSTRY TRAIN do svojho portfólia bude Jungheinrich, popredný svetový poskytovateľ riešení v oblasti intralogistiky, schopný lepšie zvládnuť rastúce požiadavky trhu v segmente ťažných zariadení. V budúcnosti spoločnosť ponúkne efektívne riešenia, ktoré sú špeciálne navrhnuté tak, aby vyhovovali požiadavkám zákazníka.

Ťažná súprava Neumaier INDUSTRY TRAIN je kombináciou štandardizovaných komponentov podvozku a individuálne navrhnutých systémov na prepravu tovaru. K dispozícii sú dva rôzne typy podvozkov pre vnútorné a vonkajšie nasadenie. Nosnosť je až 3 tony na každom podvozku . K dispozícii sú rôzne systémy na prepravu tovaru, vyzdvihnutie a prepravu  vozidiel od zákazníkov, od jednoduchých rámov C a E rámov s nastaviteľnými vidlicovými ramenami po komplexné systémy na prepravu tovaru na prepravu niekoľkých podvozkov v jednom nákladnom vozidle. Prečo je tento systém výnimočný: prepravné vozíky nákladu zákazníka sa nemusia prispôsobiť ťažnej súprave; namiesto toho sa ťažná súprava prispôsobí prepravným vozíkom a potrebám zákazníka.

Spolu s elektrickým ťahačom Jungheinrich EZS s ťahovou silou až 28 ton je ťažná súprava INDUSTRY TRAIN výnimočne výkonné riešenie v oblasti intralogistiky. Všetky komponenty ťažnej súpravy sú vzájomne prepojené a fungujú ako jeden stroj. Vysoké štandardy bezpečnosti, inovatívne revolučné technológie a orientácia na potreby zákazníka zaručujú zákazníkovi stabilný a bezpečný proces dodávok materiálu.

Viac informácií o ťažných súpravách INDUSTRY TRAIN nájdete na: www.industry-train.com

Komentáre k spolupráci:

Matthias Maurin, vedúci oddelenia ťahačov v segmente produktov spoločnosti Jungheinrich AG:

„Vlečná súprava Industry Train od spoločnosti Neumaier sa dokonale hodí pre nás a našu filozofiu. Ako poskytovateľ riešení chceme našim zákazníkom ponúknuť najlepšie možné riešenie. S firmou Neumaier máme teraz partnera, ktorý to dokáže zabezpečiť  s vlečnou súpravou Industry Train. “

Bernd Neumaier, generálny riaditeľ Neumaier Industry GmbH & Co. KG:

„Sme veľmi radi, že spolupracujeme so spoločnosťou Jungheinrich. Uspokojovanie potrieb zákazníkov bolo vždy centrom záujmu našej spoločnosti. Naše interné vývojové a konštrukčné oddelenia spolu s vlastnou výrobou plechov nám umožňujú vyrábať individuálne riešenia. S firmou Jungheinrichom máme teraz na našej vlnovej dĺžke partnera, ktorý chce zákazníkom ponúkať komplexné riešenia na mieru - a to aj v oblasti ťažných súprav.

Máte otázky?