Call4Service
+421-2-49205800
Kontaktný formulár
Newsletter
PR Liftliner

Novinka v portfóliu Jungheinrich: Liftliner

Novinka v portfóliu Jungheinrich: LiftLiner®, agilný a kompaktný ťahač pre vyššiu efektivitu v intralogistike

• Spolupráca s K.Hartwallom na systéme ťahačov LiftLiner®

• Vozíky pre ťahače, ktoré možno nakladať a vykladať z oboch strán

• Vhodné pre manuálne, poloautomatické a plne automatizované operácie

Jungheinrich rozširuje svoje produktové portfólio o systém ťahačov LiftLiner®, ktorý umožňuje nakladanie a vykladanie vozíkov z oboch strán. Za týmto účelom bude Jungheinrich spolupracovať s K.Hartwall, globálnou spoločnosťou zaoberajúcou sa logistickými riešeniami so sídlom vo Fínsku, ktorá má dlhoročné skúsenosti s dodávaním ťahačov.


Až osem dcérskych vozíkov na prívesnom systéme LiftLiner® je možné spojiť s elektrickými ťahačmi Jungheinrich radu EZS 1, 3 a 5. „Systém ťahača je inovatívne a efektívne riešenie ťahača s neporovnateľne kompaktným dizajnom,“ hovorí Matthias Maurin , vedúci produktového segmentu ťahačov v spoločnosti Jungheinrich. Patentované riadenie ponúka malý polomer otáčania a vynikajúcu manévrovateľnosť. Vysoká bezpečnosť a ergonómia pri používaní sú kľúčové vlastnosti systému.


Špeciálna technológia naklápania LiftLiner® umožňuje ergonomicky nakladať a vykladať vozíky na oboch stranách. Vďaka jedinečným funkciám remorkérov je možné flexibilné a efektívne zásobovanie výroby realizovať v spoločnostiach akejkoľvek veľkosti. Riešenie sa ukazuje ako výhodné aj v sektore logistiky a prepravy. „Užívateľsky prívetivé a štíhle riešenie pomáha zefektívniť procesy a výrazne znižuje náklady,“ hovorí Maurin. "Viacnásobné prepravy výrazne znižujú počet zamestnancov a nasadenie vozidiel."


Celkovo si zákazníci v Európe môžu vybrať zo štyroch rôznych rozmerov LiftLiner®, do ktorých je možné umiestniť priemyselné aj europalety. Prepravovať je možné nákladové jednotky s hmotnosťou až 1 000 kilogramov. Ťahače zároveň umožňujú dôsledný ďalší vývoj plne automatizovaných riešení: LiftLiner® môže byť voliteľne ťahaný aj automatizovaným ťahačom EZS 350a od spoločnosti Jungheinrich. Okrem zvýšenia efektívnosti ponúkajú remorkéry LiftLiner® aj jasnú ekologickú výhodu znížením celkovej spotreby energie prostredníctvom spájania dopravy a vyhýbaním sa jazde naprázdno, keďže vlaky sú väčšinou prevádzkované v režime Milk Run.


„Spolupráca so spoločnosťou Jungheinrich nás teší. Naši spoloční zákazníci získavajú kompetenciu a kvalitu z jedného zdroja,“ hovorí Frank Haltermann

Máte otázky?