Call4Service
+421-2-49205800
Kontaktný formulár
Newsletter
VFG Offer Manufacture
03/27/2020

Jungheinrich pozastavuje výrobu v závode Moosburg do Veľkej noci

Dočasné prerušenie prevádzky: Jungheinrich pozastavuje výrobu v závode Moosburg od 27/3/20 do Veľkej noci

Hamburg / Moosburg, 26. marca 2020: Jungheinrich dočasne zastaví výrobu vo svojom hlavnom výrobnom závode v Moosburgu od piatka 27. marca 2020 až do odvolania. Dôvodom je súčasný nedostatok komponentov v dodávkach materiálov od dodávateľov spôsobený Koronavírusom. Cieľom je obnoviť výrobu po Veľkej noci. Dovtedy by sa mali doplniť príslušné zásoby materiálu. Počas tohto obdobia zamestnanci pracujú v obmedzenom režime. Všetky ostatné závody Jungheinrich, ako aj služby zákazníkom, zákaznícka podpora nie sú ovplyvnené výrobnou prestávkou závodu v Moosburgu: Jungheinrich naďalej poskytuje svojim zákazníkom najlepšiu možnú podporu, najmä v oblasti výroby a spracovania potravín, veľkoobchodného a maloobchodného predaja potravín, zdravotníckych potrieb ako aj v dopravnej a skladovej logistike, ktoré majú v súčasnej zložitej situácii nesmierny význam.

Závod Jungheinrich v Moosburgu vyrába čelné vysokozdvižné vozíky s elektrickými aj spaľovacími motormi. Spoločnosť Jungheinrich bola schopná rýchlo implementovať pragmatické krátkodobé pracovné dohody so svojimi približne 1 000 zamestnancami. Pomáha to spoločnosti a jej zamestnancom.

Závod v Moosburgu zostáva počas výrobnej prestávky otvorený; je zabezpečená akceptácia tovaru.

O spoločnosti

Spoločnosť Jungheinrich bola založená v roku 1953 a patrí medzi popredných svetových poskytovateľov služieb v sektore intralogistiky. Vďaka komplexnému portfóliu manipulačnej techniky, automatických systémov a služieb je spoločnosť schopná z jedného zdroja ponúknuť zákazníkom riešenia šité na mieru výzvam Priemyslu 4.0. Skupina so sídlom v Hamburgu je priamo zastúpená v 40 krajinách po celom svete a v ďalších asi 80 krajinách prostredníctvom partnerských spoločností. Spoločnosť Jungheinrich na celom svete zamestnáva 18 000 ľudí a v roku 2019 vygenerovala príjmy vo výške 4,07 miliardy eur. Akcie Jungheinrich sú vedené v SDAX.

Máte otázky?