Call4Service
+421-2-49205800
Kontaktný formulár
Newsletter
Arculus fotka sk
TVORÍME BUDÚCNOSŤ INTRALOGISTIKY

arculus je novým členom skupiny Jungheinrich

Dve spoločnosti, ktorých cieľom je dosiahnuť udržateľnosť prostredníctvom efektívnej automatizácie sa spojili, aby vytvorili priekopnícke automatizačné riešenia pre Vaše podnikanie.

Automatizácia je jadrom stratégie spoločnosti Jungheinrich, a preto do nej aj naďalej investujeme a inovujeme ju, aby sme podporili priority našich zákazníkov. V rámci zaujímavého vývoja, ktorý podčiarkuje náš záväzok k priekopníckym technológiám, sa Jungheinrich AG spojil so spoločnosťou arculus GmbH, inovatívnou začínajúcou firmou s vedúcou pozíciou na trhu autonómnych technológií.

Spoločnosť arculus – softvérová a robotická firma.

Spoločnosť arculus, založená v roku 2016, je softvérová a robotická firma, ktorá sa snaží o uskutočnenie modulárnej výroby. Spoločnosti Jungheinrich a arculus zdieľajú spoločné ciele, hodnoty a záväzok zaistiť zákazníkom ľahké, rýchle a efektívne dosiahnutie ich cieľov v oblasti automatizácie.

Kompletné portfólio automatizácie

Pridanie arculee AMR (Autonómneho Mobilného Robota) Jungheinrich rozširuje portfólio automatizačných riešení a umožňuje ich využitie v oblastiach, ako je preprava pod nákladom a vychystávanie tovaru na objednávku na báze autonómnych robotov. Ide najmä o využitie v spodných úrovniach skladu. Teraz vám môžeme ponúknuť mobilné roboty, ktoré splnia všetky vaše požiadavky.
Na základe štandardizovaného rozhrania VDA 5050 poskytuje spoločnosť arculus riadiaci systém spravujúci AGV/AMR rôznych dodávateľov, čo znamená, že je možné podporovať všetky spôsoby využitia automatizačných riešení so systémami od rôznych výrobcov - to všetko v jednom riešení.

Jungheinrich a arculus majú mnoho spoločných cieľov

Okrem synergie nemeckých spoločností so silnou reputáciou v oblasti inžinierstva a uznávanými výsledkami v oblasti výskumu a vývoja sa spoločnosti Jungheinrich i arculus zaviazali k dodržiavaniu vysokých štandardov kvality a do centra svojich aktivít stavajú požiadavky zákazníkov. Spoločne sa tiež usilujeme o dosiahnutie udržateľnosti prostredníctvom efektivity automatizácie.
Spojenie prináša spoločnosti arculus ešte väčšiu silu na jej ceste automatizácie, ktorá je hnacou silou prechodu sveta na flexibilný, efektívny a udržateľný spôsob výroby. Vďaka spolupráci bude Vaša firma ťažiť z kombinácie rozšíreného portfólia mobilných robotov a globálnych zdrojov, vrátane popredajných služieb, ktoré splnia Vaše potreby aj v tých najväčších projektoch.

Spoločná cesta k automatizácii

Pridanie robotov do intralogistického procesu zaisťuje novú úroveň flexibility, kontroly a vyššej efektivity. Rovnako podporuje neustále zlepšovanie prostredníctvom zrýchleného učenia sa. Pre Vás, ako zákazníka predstavuje spojenie začínajúceho lídra v oblasti robotizácie so stabilitou dôveryhodnej, dlhodobo fungujúcej a preverenej globálnej firmy, ľahký prístup k inováciám bez rizika.

Spoločnosti Jungheinrich a arculus môžu spoločne uspokojiť Vaše potreby v oblasti priekopníckych automatizačných riešení, ktoré je možné rýchlo rozširovať, čo uľahčuje rýchle a efektívne dosiahnutie Vašich cieľov - automatizácia z jedného zdroja.

arculus sk mr broska foto
Dr. Lars Brzoska
CEO Jungheinrich AG

"Spoločne so spoločnosťou arculus využívame synergie rastu pre automatizovanú intralogistiku. Toto je nová kapitola vo vývoji skladu budúcnosti." 

SK A picture 2
Dr. Fabian Rusitschka
CEO arculus GmbH

V spoločnosti Jungheinrich sme našli skvelý spôsob, ako pokračovať vo svetovom prechode na flexibilný, odolný a udržateľný spôsob výroby.

https://www.arculus.de/ 

Máte otázky?