Call4Service
+421-2-49205800
Kontaktný formulár
Newsletter
Stage ERC 215a

Bezobslužný vysokozdvižný vozík 1,3 - 1,5 t

  • 3100 - 4400 mm
  • 1300 - 1700 kg
  • Kompaktný dizajn pre úzke pracovné uličky.
  • Efektívne, procesne spoľahlivé spracovanie bežných úloh.
  • Optimalizované prepravné trasy vďaka presnej laserovej navigácii.
  • Rozsiahle bezpečnostné systémy na použitie v zmiešanej prevádzke.
  • Krátka amortizačná doba vďaka optimalizácii procesov.

ERC 213a/ 217a

Náš spoľahlivý a všestranný vozík ERCa na seba ako bezobslužný vozík (AGV) preberá opakujúce sa prepravné úlohy. Vozík ERCa je vďaka svojej kompaktnej konštrukcii ideálnou voľbou na zvýšenie efektivity vašich prepravných procesov v obmedzených priestoroch. 2,8 kW trojfázový motor zabezpečuje konštantný výkon, elektricky ovládaný vysokovýkonný motor zdvihového mechanizmu zase jemné a tiché zdvíhanie a spúšťanie – dokonca aj pri vysokých výškach zdvihu. Robustná konštrukcia s oceľovým rámom a uzavretou štruktúrou rámu poskytuje zvýšenú bezpečnosť. Použitie našich bezobslužných vozíkov v zmiešanej prevádzke zaručujú bezpečnostné systémy, ako je napríklad štandardný skener na ochranu osôb. V závislosti od rýchlosti tieto skenery preverujú prípadné prekážky v jazdnej dráhe: v smere pohonu, v smere bremena a pri jazde v zákrute. Naviguje sa prostredníctvom laserovej navigácie. Nato slúžia odrazové reflektory rozmiestnené na jazdnej dráhe alebo kombinácia reflektorov a charakteristických znakov prostredia. Vysokozdvižný vozík vyvinutý na základe našich sériových vozíkov možno bez problémov zapojiť do existujúcich IT štruktúr alebo používať ako samostatný oddelený systém.

Li-Ion

Content Lítiovo-iónová technológia + logo 5 rokov
Bez kompromisov.

So zárukou Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus vám dávame dlhodobý prísľub výkonu až 8 rokov na naše vysokokvalitné lítium-iónové batérie, takže sa môžete bez obáv úplne sústrediť na svoje úlohy.

Sme presvedčení, že toto rozhodnutie je pre vás správne. Preto vám zaručujeme, že môžete kedykoľvek počas prvých 6 mesiacov jednoducho a rýchlo prejsť späť na pôvodnú technológiu - bez udania dôvodu.

Ďalšie informácie

Vlastnosti

Prehľad modelov

Model Nosnosť Výška zdvihu Rýchlosť jazdy Celková dĺžka Napätie batérie
ERC 213a 1 300 kg 4 400 mm 9 km/h 2 393 mm 24 V
ERC 217a 1 700 kg 4 400 mm 7 km/h 2 393 mm 24 V

Máte otázky?