Call4Service
+421-2-49205800
Kontaktný formulár
Newsletter
Fáza Sauer
Automatický vysokoregálový paletový sklad

Cenovo výhodné holistické riešenie pre spoločnosť Sauer GmbH & Co.KG

Spoločnosť Sauer GmbH & Co.KG – ktorá bola svojho času lídrom odvetvia výroby hračiek určených do domácnosti – teraz okrem iného vyvíja a vyrába fľaše a nádoby pre kozmetický, chemický, farmaceutický a potravinársky priemysel. K ich portfóliu patria aj technické diely, ako napr. detské autosedačky.

Bezproblémový proces

Príjemným východiskovým bodom pre investície do systému intralogistiky bola aktívna účasť prevádzkovateľa a zodpovedajúce rozšírenie požadovaného vybavenia. Naše návrhy na vybudovanie automatického vysokoregálového skladu na palety boli nasledovné: Zvýšiť výkon prekládky s krátkym vybavovacím časom, nízkou chybovosťou a dôkladným využitím priestoru.

Norbert Manger
Projektový manažér v spoločnosti Jungheinrich

„Prínosy spočívajú najmä vo vysokom výkone, ktorý sa dosahuje pomocou regálového zakladača a jeho teleskopických vidlíc na palety.“

Nový koncept skladovania s automatickým regálovým zakladačom

Nový koncept skladovania je založený na plne automatizovanom vysokoregálovom sklade s automatickým regálovým zakladačom, periférnymi zariadeniami na manipuláciu s materiálom a napojením na náš systém WMS. Automatický regálový zakladač navrhnutý na naskladňovanie a vyskladňovanie s dvojitou hĺbkou umožňuje realizovať mimoriadne hospodárne spracovanie. Táto skutočnosť je významná pre zásobovanie trojuličkového skladu s automatickou vežou s viac ako 25 500 skladovacími miestami v jedenástich regálových úrovniach. Okrem toho sme dodali všetky dopravníkové technológie vrátane centrovacej stanice, stohovača a štítkovača paliet. Spomínané tri položky automatických regálových zariadení, vrátane teleskopických vidlíc, pochádzajú z našej pobočky MIAS.

Krátka doba výstavby a vysoká dostupnosť systému

„Prínosy spočívajú najmä vo vysokom výkone, ktorý je dosahovaný prostredníctvom regálového zakladača a jeho paletových teleskopických vidlíc,“ uviedol Nobert Manger, ktorý bol zodpovedný za výstavbu intralogistického pracoviska z pozície projektového manažéra. Krátka doba výstavby výrazne kratšia ako jeden rok, vynikajúca hodnota za vynaložené prostriedky, vysoká úroveň dostupnosti systému a intuitívne ovládanie v kombinácii s jednoduchou obsluhou sú všetko vítané charakteristiky.

Máte otázky?