Call4Service
+421-2-49205800
Kontaktný formulár
Newsletter
Stage RBG Vysokoregálové sklady
Vyššia rýchlosť, maximálna kapacita

Žeriavový zakladač pre paletový sklad

Vysoká rýchlosť a precíznosť naskladňovania a vyskladňovania sú v automatickom paletovom sklade alfou a omegou. Iba pomocou zariadení, ktoré sú optimálne prispôsobené vášmu skladu, možno dosiahnuť najvyšší výkon pri prekládke tovaru za súčasného maximálneho využitia priestorových kapacít.

Zvýšenie výkonu v automatickom paletovom sklade

Ak chcete mať vysoký výkon pri prekládke tovaru, rozhodujúcim faktorom je pritom rýchlosť a efektivita. Automatické paletové sklady ukážu svoje silné stránky práve v prípadoch, keď potrebujete vo viaczmenovej prevádzke (až do 24 hod. denne) a/alebo v obmedzenom priestore skladovať a prekladať veľké množstvá tovarov. Pritom musia v dokonalej súhre pracovať komponenty regálového systému, softvéru a použitého zariadenia. Preto by ste plánovanie a realizáciu svojho automatického paletového skladu mali prenechať skúsenému expertovi, ako je spol. Jungheinrich.

Využitie priestoru na najvyššej úrovni

Automatické paletové sklady možno realizovať ako montované sklady alebo ako voľne stojace silo až do výšky 45 m. Vďaka tomu je zabezpečená extrémne vysoká úroveň využitia priestoru. Regálové miesta na palety, mriežkové boxy a individuálne nosné systémy dokážu udržať náklady až do hmotnosti 7,5 t. Tieto sklady sú vhodné pre takmer všetky typy tovarov, a to vďaka rôznym vyhotoveniam a v jednoduchej, dvojitej alebo viacnásobnej hĺbke. Tiež ich ponúkame vo forme skladov s normálnou teplotou, skladov s regulovanou teplotou alebo mraziarenských skladov až do teploty -35 °C.

Prekládka tovaru naberá obrátky 

Špeciálne vysokorýchlostné regálové zakladače sa v automatických paletových skladoch starajú o rýchle tempo nakládky a vykládky vašich tovarov. S nosnosťou do max. 7,5 t môžete tovary prepravovať nielen rýchlo, ale aj precízne – pri súčasnej maximálnej energetickej efektivite. Tak dokážu regálové zakladače vyťažiť z vášho automatického paletového regála maximum.

Vrátane škálovateľnosti: samomanévrovacie regálové zakladače

Zatiaľ čo sa regálové zakladače viazané na uličku pohybujú vždy iba po jednej regálovej uličke, obsluhujú samomanévrovacie regálové zakladače hneď niekoľko uličiek: Využíva sa tak plná skladová kapacita. Na vyšší výkon pri prekládke tovaru možno do skladového systému integrovať ďalšie zariadenia. Systém prechodu uličkami pritom zaručuje rýchle a bezpečné premiestnenie zakladača. Odpadajú tak náklady na kontrolné prvky, stavadlá, bezpečnostné zariadenia alebo pomocné zariadenia na zmenu koľajníc.

Plánovanie a realizácia vášho automatického paletového skladu z jednej ruky

Je jedno, či vám ide o príjem alebo výdaj tovaru, regálové systémy, najrozličnejšie stanice alebo dopravné zariadenia: Radi s vami vopred zanalyzujeme vaše individuálne prepravné štruktúry, nájdeme vhodné riešenia na optimalizáciu vašich procesných postupov, a potom spoločne s vami naplánujeme optimálne používanie vášho automatického paletového skladu. 


Máte otázky?