Call4Service
+421-2-49205800
Kontaktný formulár
Newsletter
Stage Technika na prepravu paliet
Tok materiálu na mieru

Technika na prepravu paliet

Intralogistika na mieru: Optimálna technika na prepravu paliet rozhoduje o kvalite, hospodárnosti a spoľahlivosti vnútropodnikového toku materiálu. Jungheinrich ponúka modulárne koncepty a najinovatívnejšie technológie, ktoré sa perfektne hodia k vašim požiadavkám. 

Vhodné riešenia pre váš skladový koncept

O tom, ako efektívne a hospodárne sa prevádzkuje váš sklad, rozhoduje hlavne dopravná technika. Je celkom jedno, či chcete svoj sklad optimalizovať alebo zriadiť úplne nový sklad, spol. Jungheinrich má pre váš zámer to správne riešenie. Našu techniku na prepravu paliet možno nastaviť presne podľa vašich potrieb. Vďaka modulárnej výstavbe našich systémov máte možnosť dimenzovať svoj tok materiálu presne podľa svojich požiadaviek a priestorových možností. 

Vysoké pracovné výkony

Stredobodom pozornosti našej techniky na prepravu paliet sú hodnoty hospodárnosti a efektivity vášho skladu. Pritom sa využívajú najrôznejšie komponenty. Napríklad valčekové, pásové alebo reťazové dopravníky, presúvacie vozíky, zdvíhacie alebo otočné stoly alebo remeňové zdviháky. S rýchlosťou prepravovania paliet 0,45 m/s dosiahnete vo svojom sklade vysoké rýchlosti práce a tak optimálne udržíte svoj tok materiálu v tempe.

Flexibilita a pohodlie

Použitie správnej techniky na prepravu paliet je v spol. Jungheinrich výsledkom kompetentného poradenstva a rozsiahleho procesného know-how našich expertov. To umožňuje perfektné naplánovanie systému, ktorý sa k vám ideálne hodí. Vaše výhody: Na procesnej úrovni k tomu patrí maximálna flexibilita, hospodárnosť a údržbové pohodlie.


Máte otázky?